Bare pust.

Bare pust.

Sted

Voss -regionen

1 pers. 23.400 NOK
2 - 3 pers. 22.230 kr
4+ pers. 21.060 NOK

Varighet

4 dager

Krav

16+ år

Årstid

Juni - aug

Alt utstyr + guide

Inkludert

Vanskelighetsgrad

Lett til moderat

Denne turen passer for nybegynnere og erfarne.

5 DAGS YOGA ADVENTURE RETREAT

5 DAGS YOGA ADVENTURE RETREAT

Outdoor NorwayKjerneverdien er å hjelpe mennesker til å få kontakt med naturen igjen.
Nok en kjerneverdi for oss, en som ofte går seg vill i spenningen og stokken av turene våre, er vårt ønske om å hjelpe folk til å få kontakt med seg.

Hvorfor? Enkel.
Vi tror at når vi er i tråd med vårt sinn og vår kropp, er vi best i stand til å kurere en eksistens med mer retning, hensikt og kjærlighet.

For mange er kunsten å bremse ikke bare vanskelig å oppnå, men vanskelig å godta. Fra en ung alder blir vi lært at suksess måles i penger og med ting.
Så livet vårt går med å sette fart på en endeløs motorvei, i tro på at vi en dag til slutt vil nå slutten, et sted som endelig lar oss nyte fruktene av vårt arbeid. 
Likevel er det mange av oss som ikke klarer å innse at det ikke er målet, men reisen vi bør være oppmerksom på. Et sted mellom endeløs produktivitet og press har vi mistet evnen til å bremse ned og reflektere over livene vi går fort gjennom.

For å hjelpe deg med å bremse, har vi laget en fem-dagers sommeryoga eventyrpakke, for å åpne døren mot å leve et liv med mer bevissthet. Bevissthet som gir mer takknemlighet for tingene vi har, menneskene vi elsker og arven vi ønsker å etterlate.
Ved å kombinere kvalitetstid i naturen med yogaens grunnegenskaper, tar vi sikte på å tilpasse ditt indre kompass. Så etter at du har dratt, kan du gå trygt i en retning med en omdefinert lidenskap og hensikt.

Ligger mellom Norges to største fjorder, er Voss kjent over hele verden for spenningssøkere den trekker hvert år.

Men denne rolige fjellbyen, med vakre innsjøer, grønne daler, snødekte fjell og blå elver, er også et perfekt tilfluktssted for de som ønsker et par dagers hvile, for å bli omfavnet av naturens helbredende kraft.

teambuilding

Hva å forvente

Dette er en flott kombinasjonstur for å fylle 2 dager av ferien. Utforsk fjell, elv og innsjø!

Fjelllandskap 68%
Enkeltløype
79%
Eventyr for alle 86%
River Rapids 89%
Adrenalin på vannet 91%

FAQ - COMBO TOUR: RAFTING + MTB + SUP BOARDING med Outdoor Norway og svarene våre.

Elvene endres fra mai til oktober.
Høyvann er vanligvis fra juni til midten av juli i snøsmeltesesongen. For den ekte whitewater-entusiasten ville dette være en spennende tid å bestille på Whitewater Rafting turne da strykene er på sitt største.
 
Når det er sagt, gjør det fantastiske landskapet langs Raundal Canyon det til en fantastisk opplevelse hele sommeren. Raundal-elven er ikke damstyrt, og vannstanden varierer hele sesongen, noe som gjør det til et utmerket valg når som helst i løpet av sesongen

Nei, det gjør du ikke. De fleste av våre gjester er førstegangsreisende, og våre turer, utstyr og orienteringer er designet for å gjøre nybegynnere rolige. Våre erfarne guider vil gi en sikkerhetsorientering før du kommer på vannet og trener deg hele veien gjennom strykene. Ingen tidligere erfaring med vann er nødvendig.

Vi anbefaler at alle sperrene våre har god fysisk helse.

Hvis du har et medisinsk problem, men du fortsatt vil gå raftingVi anbefaler alltid at du først sjekker med legen din.

Det er ingen aldersgrense for våre rafting turer - så lenge du er i fysisk form, er du velkommen ombord!

Vår naturskjønne flottør er også en fantastisk opplevelse for alle som fremdeles ønsker å komme seg ut på elven, men ikke interessert i klasse III-stryk.

Plan "A" er alltid å være i båten, men tro det eller ei, mange mennesker elsker å falle ut av flåten. Det er spennende, men det kan være desorienterende og litt overveldende i begynnelsen. Mange har tatt flere turer og aldri falt i. Noen svømmer på sin første tur. Det hele er en del av elven rafting tur.

Før du drar på en tur, vil du få omfattende instruksjoner om hva du skal gjøre hvis du faller inn, og hvordan du kan være en smart svømmer. Følg guiden din, og din "svømming" kan være den mest spennende delen av turen og en flott historie å fortelle vennene dine etterpå!

Tips er ikke en vanlig ting i Norge som det er i USA. Guiden din jobber hardt for å sikre at du har en morsom, men likevel trygg rafting eventyr og alltid forpliktet til Outdoor Norway guidet tur av høy standard.

Tips er allment akseptert som bransjens norm; og tipping er alltid verdsatt, men aldri forventet. Det forblir helt etter eget skjønn.

Vi starter rafting så snart isen er utenfor elva, og opp til snøen faller! Dette er vanligvis mellom begynnelsen av mai og slutten av oktober. Alt avhenger av Moder Natur!

OUTDOOR NORWAY COVID-19 REFUND GUARANTEE

Refusjonsgaranti

Hvis reisen din blir kansellert på grunn av COVID, velger du gratis mellom datoendringer, kontokreditt eller full refusjon.

FULL FINANSIELL BESKYTTELSE

Pengene dine er trygge! Hver bestilling er fullt sikret og økonomisk beskyttet.

Kontakt oss hvis du har spørsmål

OPPMØTESTED

Summer Outdoor Shop adresse:
Evangervegen 14
5704 Voss
Norge

Finn oss ved sjøen, nær Voss gondolen, foran Fleischers hotell. 
Klikk her for google maps anvisninger.

Kontakt oss outdoor norway

Leter du etter noe annet?
Sjekk de andre eventyrene våre nedenfor.

Når du løp ut av unnskyldninger for å sykle opp en bakke, er det bare den beste all-mountain E-MTB som får deg opp dit ...
Bli med på en av de beste turene på Voss.
Utforsk den vakre Voss med en kombinasjonstur som blir med i to ikoniske Voss-elementer: Whitewater rafting og terrengsykling! Sprut gjennom bølger, makuler ned stier, og slapp av på rolig vann med dette rafting + MTB + SUP-brett (valgfritt) opplevelse.

Utforsk hjertet av UNESCOs verdensarvspark - NÆRØYFJORD.
Padle langs fossefall, idylliske gårder og fjellutsikt.