Gå tilbake opp

Fleksibel booking

for din sjelefred

RETNINGSLINJER FOR TRYGGHET

1. VÅR KUNDETILFREDSHETSGARANTI

Hvis du av en eller annen grunn ikke er 100 % fornøyd med opplevelsen din i Outdoor Norway, kan du gi oss beskjed om årsaken(e), så gir vi deg en gratis omvisning. Så enkelt er det.

2. GARANTERTE AVGANGER

Når du har bestilt plass(er), drar du! Dette gir deg friheten til å begynne å lete etter flybilletter og gjøre andre arrangementer med en gang. I motsetning til mange andre turoperatører vil vi aldri kansellere en reise på grunn av for få påmeldte eller andre passasjerer.

3. 14 DAGERS RISIKOFRITT BESTILLINGSVINDU

Etter at du har betalt et depositum, kan du avbestille når som helst i løpet av de første 14 dagene etter bestilling og få 100 % refusjon. Dette gir deg to uker til å ordne med flyreiser, ferie osv. uten å måtte bekymre deg for at noen andre tar plassen(e) din(e).

4. LIVSTIDSINNSKUDD

Vårt livstidsdepositum gir alle våre kunder som er tvunget til å utsette en avreise eller som ønsker å bytte turpakke

muligheten til å bruke det opprinnelige depositumet til en senere planlagt dato eller en annen person uten ekstra kostnad. Så lenge du gir oss 90 dagers varsel, vil depositumet ditt være gyldig for alltid, uansett om du bruker det på samme reise eller overfører det til en annen. Et livstidsdepositum har ingen utløpsdato og kan brukes til hvilken som helst avreise - forutsatt at det fortsatt er ledige rom.

Enkelt sagt ønsker vi å sikre at du kan nyte den Outdoor Norway-opplevelsen du ønsker, på det tidspunktet som passer best for deg.

Et livstidsdepositum er også overførbart, noe som betyr at du kan overføre depositumet til en annen venn som en gave.

Merk: Alle avbestillinger som gjøres innen 90 dager før planlagt avreise, vil bli behandlet som en passasjeravbestilling, og i så fall vil hele betalingen, inkludert depositumet, gå tapt og kan ikke brukes på en annen avgang. Vi anbefaler på det sterkeste at du kjøper en avbestillings-/avbruddsforsikring. Vi tillater én overføring av ditt Lifetime Deposit depositum, men hvis du velger å overføre en gang til, påløper det et overføringsgebyr på kr. 3 500 i overføringsgebyr.