Gå tilbake opp
IMG_9302

Glem de endeløse Power Points, og la oss hjelpe deg med å kaste teamet ditt ned en elv!

Er du klar for å løfte bedriftens opplevelser og skape varige minner? Vi i Outdoor Norway er spesialister på å lage skreddersydde opplevelser som forsterker teamets prestasjoner, så vel som merkevarens budskap og visjon.

Våre storslåtte turer i hjertet av Fjord Norge vil være en utmerket investering i teamets moral, effektivitet og evne til å jobbe som en samlet gruppe.

Utforsk våre eksklusive bedriftspakker som er designet for å overskride det ordinære og etterlate et varig inntrykk.

Enten du ønsker å belønne de beste medarbeiderne, omdefinere lederstrategien din, etablere et gjensidig fordelaktig partnerskap eller lage en privat tur som setter merkevaren din i rampelyset - Outdoor Norway er her for deg!

Finn den perfekte pakken for ditt team nedenfor!

Bedriftseventyr

Grundig planlegging, upåklagelig gjennomføring, integritet, effektiv kommunikasjon og dedikert service gir kundene våre den ekspertisen, forbindelsene, fremsynetheten og tryggheten som skal til for å overgå forventningene. Hver eneste gang.

2023-FAMILIE RAFTING-10

Retreat for teamsamarbeid: Frigjør synergi

"Bygg broer, bryt barrierer - sammen."

Bli med på en transformativ 2-dagers reise som er utformet for å styrke teamarbeid og samarbeid. Denne retreaten kombinerer spennende aktiviteter som rafting, terrengsykling og stand-up paddleboarding på elven. Sammen tar dere dere gjennom utfordringer og skaper tillit og synergi som dere kan ta med tilbake til arbeidsplassen.


FERDIGHETER: Utholdenhet, kommunikasjon, motstandskraft, balanse, tilpasningsevne, teamkoordinering, kommunikasjon under press, tillit og pålitelighet.

Ferdighetsnivå: ★★★☆☆☆☆ - Avansert

Kondisjonsnivå: ★★★☆☆☆☆☆ - Middels

2023-MTB TIL FJORD-10

Toppmøte om lederskap: Topper av suksess

"Aspire, Achieve, Lead".

Forbedre lederferdighetene på dette 3-dagers toppmøtet, som kombinerer strategisk planlegging, teamarbeid og ledertrening. Blant aktivitetene er elvepadling, kartorientering og en guidet tur på terrengsykkel. Slipp løs lederen i deg med Norges fantastiske landskap som bakteppe.

FERDIGHETER: Kommunikasjon, teamharmoni, ytelse under press, strategisk planlegging, teamkoordinering, tilpasningsevne, utholdenhet, motstandskraft.

Ferdighetsnivå: ★★★☆☆☆☆ - Avansert

Kondisjonsnivå: ★★★★☆☆☆ - Middels

2023-FJORDKAJAKK-12

Naturens klasserom: Læring gjennom eventyr

"Utover styrerommet, inn i villmarken".

Kort beskrivelse:

Fordyp teamet ditt i en todagers naturbasert læringsopplevelse som kombinerer havkajakkpadling og fotturer. Dette eventyret fremmer tilpasningsevne, motstandsdyktighet og en dyp forbindelse med naturen, noe som gir bedre problemløsningsferdigheter på arbeidsplassen.

FERDIGHETER: Kommunikasjon, pålitelighet, tilpasningsevne, koordinering av fotturer i lag, utholdenhet, gjensidig støtte.

Ferdighetsnivå: ★★★☆☆☆☆ - Mellomnivå

Kondisjonsnivå: ★★★☆☆☆☆☆ - Middels
MTB_THE_GREAT_HILL_04

Innovasjonsodyssé: Å omfavne endring

"Kartlegge nye territorier, omfavne muligheter".

Legg ut på en fire dager lang innovasjonsfokusert reise som kombinerer e-terrengsykling, elvepadling og fotturer. Denne odysséen oppmuntrer til tilpasningsevne, innovasjon og en uredd tilnærming til endring.

FERDIGHETER: Å møte innovasjon, samarbeidsorientert utforskning, teamarbeid, teamkoordinering, kommunikasjon under press, tillit og pålitelighet, koordinering av fotturer i team, utholdenhet, gjensidig støtte.

Ferdighetsnivå: ★★★★☆☆☆ - Avansert

Kondisjonsnivå: ★★★★☆☆☆ - Avansert

YOGA MULTIDAY-12

Velvære på jobben: Yoga og utendørs balanse

"Bevisste møter, balanserte team."

Unn deg et fem dager langt velværeopphold med en kombinasjon av yoga, fjordturer og en elveopplevelse med stand-up paddleboarding. Denne helhetlige tilnærmingen fremmer mental velvære, balanse mellom jobb og fritid og en forynget teamånd.

FERDIGHETER: Individuell og team mindfulness, kommunikasjon gjennom bevegelse, stressmestring og motstandskraft, kropp og sinn, koordinering av fotturer i team, utholdenhet, gjensidig støtte, kommunikasjon, teamharmoni, ytelse under press.

Ferdighetsnivå: ★★★☆☆☆☆ - Nybegynner

Kondisjonsnivå: ★★★☆☆☆☆☆ - Middels