Gå tilbake opp

Spennende raftingopplevelser for FOUNDATIONS gruppefest

Varierte og inkluderende opplevelser for stiftelsesgrupper!

Outdoor Norway har spesialisert seg på å kuratere ekstraordinære opplevelser for et bredt spekter av stiftelsesgrupper, noe som garanterer uforglemmelige minner for alle. Våre utflukter langs Voss og de naturskjønne omgivelsene er designet for å imøtekomme skoler, idrettslag og en rekke ungdomsorganisasjoner, alle med sterk vekt på inkludering.

Vi har hatt æren av å samarbeide med stiftelser som arbeider med kreft, fysisk eller psykisk funksjonshemming, ungdom, eldre, innvandrere og mange flere. Teamet vårt har spesialisert seg på å skape skreddersydde opplevelser for et bredt spekter av grupper, inkludert stiftelser i privat sektor.

Bli med på et inkluderende og spennende elveeventyr som er skreddersydd spesielt for din stiftelsesgruppes unike behov. Ta kontakt med oss i dag for å begynne å skape en opplevelse som vil sette varige spor!

Stiftelsesopplevelser med Outdoor Norway

Kreftforeningen:
Vi er beæret over å være vertskap for terapeutiske arrangementer som kombinerer naturens skjønnhet med fysisk og emosjonell foryngelse.

Fysisk/psykisk funksjonshemming:
Våre opplærte guider er opptatt av tilgjengelige opplevelser og skaper et støttende miljø der alle kan nyte rafting.

Ungdomsstiftelser:
Engasjerer ungdom gjennom teambuilding, og fremmer lederegenskaper og kameratskap.

Elderly Foundations:
Skreddersydde elveturer for seniorer, med fokus på skånsomme raftingstrekninger for friluftsglede.

Innvandrerstiftelsen:
Samarbeid om en unik blanding av eventyr og kulturell utforskning, som knytter sammen ulike bakgrunner.

Stiftelser i privat sektor:
Aktiviserer bedrifters samfunnsansvar gjennom teambuilding og raftingopplevelser som skaper positivt engasjement.

Og mye mer:
Utforsk våre inkluderende samarbeid! Outdoor Norway tilpasser opplevelsene til hver enkelt stiftelses unike behov. Ta kontakt med oss for å få en skreddersydd opplevelse som passer perfekt til deres

2023-FAMILIE RAFTING-02

Stiftelsen GRUPPER fest FORESPØRSEL


La oss sammen lage et episk eventyr som passer perfekt til din stiftelses formål. Ta kontakt med oss i dag for å sjekke timeplanen vår, snakke om dine unike mål eller behov, og dykk ned i en morsom og uforglemmelig opplevelse med Outdoor Norway.