Gå tilbake opp

5-DAGERS FJORDEVENTYR I NORGE

Ønsker du å utfordre deg selv i naturen? Er du eventyrlysten og har lyst på natur og adrenalin? Ønsker du å oppleve den villeste siden av Norge?

Hvis du har svart ja på ett eller alle spørsmålene ovenfor, kan du bli med Outdoor Norway på denne utrolige 5-dagers opplevelsesturen i Voss, der du får oppleve en rekke profesjonelt guidede turer i Voss' fantastiske sommerlekeplass.

Bestill tidlig for å unngå skuffelser. Og ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål. Ellers kan du fortsette å lese for å lære mer om dette uforglemmelige eventyret.

Enkle til middels krevende aktiviteter Profesjonell guide
Samarbeid, latter og spenning Vakker fjord i Norge

2023-WHITEWATER RAFTING-13

Vi har laget en ny 5-dagers Fjord Norge-eventyrpakke bare for deg! Det vil si, hvis du er full av energi og spenning for å se den beste naturen Norge har å by på mens du SEA KAYAKING, HIKING, SUP BOARDING, BIKING, og RAFTING.

VOSS ER DET ULTIMATE STEDET FOR EVENTYR

Voss ligger mellom Norges to største fjorder, og er kjent over hele verden for å tiltrekke seg mange spenningssøkende hvert år. Voss er en naturskjønn fjellby med vakre innsjøer, grønne daler, nydelige snødekte fjell og glitrende blå elver.

Enten du er ute etter adrenalin, avslappende naturopplevelser eller et sjarmerende sted for å komme ned i tempo og koble av, inviterer vi deg til å slå deg til ro, lene deg tilbake og synke ned i Voss og alt det byen har å by på.

Hvis du har bestemt deg for denne utrolige turen, bør du bestille tidlig for å unngå skuffelser. Hvis du vil ha enda flere eventyr å velge mellom, kan du ta en titt på vårevår- og sommereventyr!

beliggenhet
Beliggenhet
Voss & Nærøyfjord
blad
Sesong
April - oktober
pris
Pris
20 780,00 NOK (voksen)
18 702,00 NOK (ungdom)
16 831,80 NOK (barn)
pris (1)
Inkludert
Aktiviteter + utstyr + guide
brukertid
Varighet
5 dager
sykkel
Vanskelighetsgrad
Nybegynner
sjekk
Krav
10+ år
sjekk (1)
Anbefaling
Denne turen passer for alle eventyrere.

Detaljer

For 5-dagers Fjord Norge-eventyr

REISEPLAN

DAG 1 - VANGSVATNET

Om ettermiddagen varmes du opp med en ca. 22 kilometer lang sykkeltur rundt vannet. Underveis får du høre morsomme fakta og historiske gjenfortellinger om regionen, og hvordan den har satt sitt preg på Norges historiebøker. Du stopper også ved Bordalsgjelet - et dypt og naturskjønt juv med en morsom tursti. (2,5 timer)

Innsjekking på hotellet fra kl. 13.00 og utover. Innsjekking for første dag kl. 14.30

DAG 2 - NÆRØYFJORDEN

Den andre dagen starter på Basecamp med en klassisk havkajakktur på Naerøyfjorden, den vakreste og villeste delen av Sognefjorden som står på UNESCOs verdensarvliste.

Naerøyfjorden byr på utrolig utsikt over fossefall, unik natur og dyreliv, og historiske gårder som har klamret seg fast i fjellsiden i århundrer. Underveis stopper vi et par ganger for å nyte snacks og forfriskninger, men også for å fotografere noen av områdets mest ikoniske landskap. En hel dag med stillhet, fred og ro i Norges ikoniske fjordregion før vi returnerer til Voss og sjekker inn på overnattingsstedet ditt. (7 timer totalt inkl. transport).

DAG 3 - FJELLTUR OG FJORDVANDRING

Etter frokost blir du hentet og kjørt til Oksen, et klassisk og fantastisk fjell som rager litt over 1200 meter over havet. Stien begynner i Tjoflot og slynger seg nesten 1000 høydemeter fra parkeringsplassen gjennom bratt skog, før den åpner seg og byr på utsikt over fjordene og fjellene rundt. Fra toppen har du 360 graders panoramautsikt over Samlafjorden, Sørfjorden, Eidfjorden og Granvinsfjorden, samt Norges tredje største isbre: Folgefonna. Alle disse fjordene er forgreninger av Hardangerfjorden, den nest største fjorden i Norge.

Dagen avsluttes på overnattingsstedet ditt, hvor du har resten av dagen til fri disposisjon. (7 til 8 timer totalt inkl. transport).

DAG 4 - VOSSO ELV + VOSS SKOG

Etter frokost starter dag tre ved Basecamp, og dere får mest mulig ut av Voss' sentrale landemerke: Vossoelva og Vangsvatnet.

Guidet SUP-bretttur i elven. Med padleåren som drivkraft får du oppleve Voss fra et annet og langsommere perspektiv. Ta deg god tid til å utforske elven og Vangsvatnets strandlinje, beundre det lille livet som har funnet tilflukt der, samt oppleve det fantastisk klare, blå vannet som renner i Vossoelven. (2,5 timer).

Etter å ha returnert til basen og inntatt en lunsjpause, avsluttes dagen med en terrengsykkeltur på noen av Voss' mest elskede singletracks. Med tre tilgjengelige alternativer for utforskning på to hjul kan alle, uansett ferdighetsnivå, utforske Voss' terrengsykkelscene i komfort og stil med våre høykvalitets fulldempede terrengsykler (2 til 2,5 timer)

DAG 5 - RAUNDALELVA

Etter frokost møtes dere på Basecamp for den siste dagen med eventyr ved den storslåtte Raundalselva. Her skal dere utforske norsk natur fra en oppblåsbar flåte, samtidig som dere lærer nye ferdigheter, utfordrer dere selv og jobber som et team. Elva er kjent som et nordeuropeisk mekka for kajakkpadling, og byr på lekne partier for raftere som ønsker å prøve seg på stryk av tredje grad.

Svetten du bygger opp mens du padler, vil bli belønnet med avkjølende svømmeturer i de klare elvebassengene og fossefallene som finnes langs veien. (3 timer inkl. transport).

Herfra (ca. kl. 13.30) tar du farvel og tar med deg gode minner fra opplevelsestiden din på Vestlandet.

KRAV TIL GJESTER

 • Ingen aldersgrense (foresatte signerer fraskrivelse for mindreårige)
 • Grunnleggende sykkelferdigheter
 • God fysisk helse

Informer oss eller guiden din om eventuelle medisinske tilstander som astma, epilepsi osv. før turen.

HVA DU BØR TA MED DEG

For havkajakkpadling, elverafting og SUP-boarding:

 • Badetøy eller termoundertøy hvis du har en tendens til å fryse (ikke bomull)
 • Vanntett veske for mat, vann, telefoner og kameraer

For terrengsykling/sykling:

 • Komfortable klær som egner seg for sykling (inkludert en vind- og vanntett jakke)
 • Robuste/grippy joggesko
 • Liten ryggsekk til vann og snacks

For fotturer:

 • Tursko eller løpesko
 • Vind- og vanntett jakke
 • Lag på lag i tilfelle du blir varm eller kald
 • Liten ryggsekk til mat, snacks, vann og kamera

For hver dag generelt:

 • Lunsj, snacks og vann
 • Solkrem og solbriller

HVA ER INKLUDERT

✔️ Guide
✔️ Utstyr
✔️ Transport for alle guidede turer og aktiviteter som er inkludert i pakken
✔️ 4 overnattinger inkludert frokost
✔️ 5 dagers aktiviteter
✔️ 6 guidede turer totalt

IKKE INKLUDERT

❌ Drikkevarer og snacks
❌ Lunsj
❌ En middag
❌ Ulykkes-/reiseforsikring
❌ Transport til og fra Voss

INNKVARTERING

Med flere dager i norske fjell er det viktig å ha et komfortabelt overnattingssted som gir deg en god natts søvn.

Derfor har vi inngått et samarbeid med noen av de beste hotellene og hyttene for å sikre at du får rikelig med fasiliteter for velfortjent avslapning innendørs. Dette inkluderer Wi-Fi, TV, vaskeri og spafasiliteter på stedet.

 • NOK16 831,80 Prisene er oppgitt i norske kroner (NOK)

For å sikre deg en plass på en av Outdoor Norway Multiday-turene, må du betale et depositum på 50 %.

45 DAGERS RISIKOFRITT BESTILLINGSVINDU

Etter at du har gjort bestillingen, kan du avbestille når som helst i løpet av de første 45 dagene etter bestilling. Dette gir deg 6 uker til å ordne med flyreiser, ferie osv. uten å måtte bekymre deg for at noen andre tar plassen(e) din(e).

De siste 50 % må betales 45 dager etter bestillingsdatoen. Vi sender en betalingslenke til e-posten din.

FLYREISER OG TRANSPORT

Flybillett er ikke inkludert i denne pakken og må bestilles separat av den enkelte. Mange flyselskaper flyr til Bergen, inkludert KLM, Delta, SAS, Norwegian Air, Iceland Air og Qatar Airways.

Gjestene vil bli hentet på Bergen lufthavn Flesland på dag 1 og levert på Ålesund lufthavn Vigra på dag 9.

All annen transport og/eller transfer i løpet av turen mellom første henting og siste levering er inkludert.

Ålesund har daglige flyvninger til byer over hele Norge, enten du ønsker å forlenge turen eller reise hjem igjen. Vi anbefaler SAS, Norwegian Air og Widerøe for de rimeligste flyvningene fra Ålesund til Bergen eller Oslo.

PLANLAGTE AVGANGER

2024

 • 30. august
 • 13. september
 • 20. september
 • 27. september
 • 04. oktober

2025

 • 12. september
 • 19. september
 • 26. september
 • 03. oktober

PRIVATE TURER

Ønsker du en privat, skreddersydd skitur utenom datoene ovenfor? Fyll ut forespørselsskjemaet nedenfor på denne siden, og informer oss om dine valg.

Vi skreddersyr en reiserute som er spesielt tilpasset dine ønsker og behov.

VI HAR DEKKET DEG

FORSIKRINGER FOR SJELEFRED

LIVSTIDSGARANTI

Vår livstidsgaranti gir alle våre kunder som er tvunget til å utsette en avreise eller som ønsker å bytte reisepakke, muligheten til å bruke det opprinnelige depositumet til en senere planlagt dato eller en annen person uten ekstra kostnad. Så lenge du gir oss 61 dagers varsel, vil depositumet ditt være gyldig for alltid, uansett om du bruker det på samme reise eller overfører det til en annen. En livstidsgaranti har ingen utløpsdato og kan brukes på en hvilken som helst avgang - forutsatt at det fortsatt er ledige rom, og at overnattingsstedet er tilgjengelig, er du velkommen til å bli med på en annen avgang.

Kort sagt ønsker vi å sikre at du kan nyte den Outdoor Norway-opplevelsen du ønsker, på et tidspunkt som passer best for deg.

Livstidsgarantien er også overførbar, noe som betyr at du kan overføre depositumet ditt til en annen venn som en gave eller mot et gebyr, det er opp til deg.

Merknader:

Alle avbestillinger som gjøres innen 60 dager før planlagt avreise, vil bli behandlet som en passasjeravbestilling, og i så fall vil hele betalingen gå tapt og kan ikke brukes på en annen avgang. Se avbestillingsvilkårene våre for flerdagsturer.

Vi anbefaler på det sterkeste at du kjøper en avbestillings-/avbruddsforsikring for din egen sikkerhet. På denne måten er du dekket innen 60 dager før avreise

Vi tillater én overføring av ditt livstidsgarantidepositum, hvis du velger å overføre en gang til, påløper det et overføringsgebyr på kr. 4.500 i overføringsgebyr.

HAR DU FORTSATT SPØRSMÅL?

VANLIGE SPØRSMÅL

HVA BØR JEG TA MED MEG PÅ DENNE FLERDAGSTUREN?

For vannaktiviteter:
- Badetøy (til å ha under våtdrakten)
- Termoundertøy (hvis det er kaldt)
- Ekstra klær til å skifte med etter turen
- Håndkle
- Solkrem
- Snacks til lunsj for havkajakkpadling

Når det gjelder værforhold:
Elvepadling er fantastisk uansett om det er sol eller regn!

For terrengsykling:
- Klær som er egnet for sykling, med fokus på komfort
- Termoundertøy (for kaldere forhold)
- Egne hansker (for komfort eller varme)
- Windstopper-jakke eller regnjakke (for vind eller kaldt vær)
- Solkrem
- Solbriller
- Nok vann til hele turen

Valgfritt utstyr: Egne pedaler eller sadel

For fotturen bør antrekket være tilpasset været og kan omfatte
- Passende fottøy
- Liten ryggsekk
- Rikelig med vann for hele dagen
- lunsj
- Solkrem
- Solhatt
- Vannavvisende jakke
- Et sett med ekstra klær, f.eks. sokker, skjorte osv.

TRENGER JEG TIDLIGERE ERFARING FOR Å DELTA PÅ DENNE TUREN?

Nei, du trenger ingen tidligere erfaring i det hele tatt. Du bør imidlertid kunne svømme og sykle.

Denne fotturen er krevende. Den krever god fysisk helse, men ingen tidligere erfaring. Så lenge du ikke er redd for å gå i oppoverbakke, er du fullt kvalifisert for denne turen.

De fleste av våre gjester er nybegynnere, og turene, utstyret og briefingene våre er skreddersydd for at nybegynnere skal føle seg komfortable. Våre erfarne guider gir deg en sikkerhetsorientering før du begir deg ut på hver aktivitet.

MÅ VI VÆRE I GOD FYSISK FORM FOR Å DRA PÅ DENNE TUREN?

Ja, vi anbefaler at alle som deltar i våre opplevelser har god fysisk helse.

Husk at fotturen byr på over 900 høydemeter.

Hvis du har noen medisinske bekymringer, men likevel ønsker å delta på disse aktivitetene, anbefaler vi alltid at du rådfører deg med legen din på forhånd.

ER DENNE REISEN EGNET FOR SENIORER?

Det er ingen øvre aldersgrense for turene våre; så lenge du er i god fysisk form, er du hjertelig velkommen til å bli med oss!

VIL JEG FALLE UT AV FLÅTEN, KAJAKKEN ELLER SUP-BOARDET? HVIS JEG GJØR DET, HVA BØR JEG GJØRE?

Vårt primære mål er at alle skal holde seg trygt i båtene og på brettene, men overraskende nok er det noen som faktisk liker spenningen ved å gå over bord. Det kan være forvirrende, men også spennende. Mange har vært med på flere turer uten å falle i, mens andre opplever det på sin første tur. Det er en del av vannopplevelsen.

Før du starter aktivitetene, får du grundig veiledning i hvordan du håndterer en uventet dukkert og hvordan du navigerer trygt i vannet. Hvis du følger guidens instruksjoner, kan den uventede "svømmeturen" bli eventyrets høydepunkt - en historie du kan dele med vennene dine senere!

HVA ER DEN BESTE TIDEN PÅ ÅRET Å DRA PÅ DENNE TUREN?

Det vakre fjordlandskapet og elvene våre skifter mye mellom mai og oktober, og hver måned byr på unike attraksjoner for reisende.

Juni til slutten av august er den mest solrike og stabile værmåneden. Derfor er det primært i disse månedene vi legger vår 5-dagers tur.

Men den fantastiske skjønnheten i Raundal Canyon, Naerøyfjorden og Voss sørger for en fantastisk opplevelse gjennom hele sesongen.

KOMMER JEG TIL Å FALLE UT AV FLÅTEN? HVIS JEG GJØR DET, HVA SKAL JEG GJØRE?

Vårt primære mål er at alle skal holde seg trygt i båten, men overraskende nok er det noen som faktisk liker spenningen ved å gå over bord. Det kan være forvirrende, men samtidig spennende. Mange har vært med på flere turer uten å falle i, mens andre opplever det på sin første tur. Det er en del av raftingopplevelsen.

Før du går ut i elva, får du grundig veiledning i hvordan du håndterer en uventet dukkert og hvordan du navigerer trygt i vannet. Hvis du følger guidens instruksjoner, kan den uventede "svømmeturen" bli eventyrets høydepunkt - en historie du kan dele med vennene dine senere!

BØR JEG GI GUIDEN MIN TIPS?

Det er ikke vanlig med driks i Norge, slik det for eksempel er i USA. Guidene våre legger ned en betydelig innsats for å sikre at opplevelsen din blir både hyggelig og trygg, og for å opprettholde de høye standardene som er satt av Outdoor Norway.

Selv om tips er anerkjent som en standard praksis i bransjen og alltid er velkommen, er det aldri en forpliktelse. Det er helt opp til deg selv om du velger å gi tips. Vi setter uansett stor pris på at du setter pris på den servicen du får.

KAN JEG LEGGE IGJEN VESKEN/BAGASJEN MIN PÅ BASEN?

Ja, absolutt, det er ikke noe problem i det hele tatt.

Vi har hyller tilgjengelig for oppbevaring av eiendelene dine mens du er ute på tur. Du kan være trygg på at det alltid er en av våre ansatte til stede på basen, så tingene dine vil bli tatt godt vare på - ingenting blir borte mens vi er på vakt!

MÅ JEG SIGNERE EN ERKLÆRING OM FRASKRIVELSE?

Ja.

Når du blir med på en aktivitet, må du lese og signere en erklæring om risikoavståelse. For mindreårige må en forelder eller foresatt signere fraskrivelsen.

MEETING POINT

Bergen Airport 
Address: Flyplassvegen 555
5258 Bergen
Norway

Meeting point inside the airport: After you retrieve your luggage, there is a security check. Your guide will be there waiting for you with a signage post with our company name:

OUTDOOR NORWAY
HAPPY DAYS  😊

Bergen-Airport-to-city-center

Relaterte produkter