Gå tilbake opp

Vårt team

Flere tiår med sertifisert erfaring med utendørsaktiviteter i alle elementer

Outdoor Norway Team har det gøy i nærheten av fossen

BLI KJENT MED OUTDOOR NORWAY-TEAMET

Våre guider og medarbeidere er nøye utvalgt på grunn av deres profesjonelle arbeid og guideerfaring.

Deres engasjement for friluftsliv, evne til å håndtere risiko og lidenskap for å dele sin kjærlighet til disse aktivitetene har som mål å sette fyr på dine egne oppdagelsesferder. Enten du står på ski, padler, går eller sykler, oppfordrer de deg til å dykke ned i den fengslende og vakre fjordnorske naturen. Skål for dine kommende eventyr!

Marcio Franco Grunnlegger Outdoor Norge

Marcio Franco

Administrerende direktør og grunnlegger

Språk: Portugisisk, engelsk, norsk og litt spansk

Franco kom til Norge i 2010 som raftingguide og sikkerhetskajakkpadler. I 2011 landet han på Voss, hvor han raskt oppdaget de utrolige og svært varierte mulighetene naturen rundt hadde å by på. Som erfaren paraglider, terrengsyklist, skiløper, kajakkpadler og sertifisert yogalærer visste han at han kunne bruke sin bakgrunn innen fitness og opplevelsessport til å hjelpe andre med å bruke kroppen sin til å oppdage Voss på samme måte som han selv gjorde.

Med over 23 år i friluftssportbransjen leder han teamet med et bredt spekter av kunnskap og verktøy for å sikre at opplevelsene vi tilbyr, ikke gir annet enn smil, latter og et ønske om å lære mer.

Nick Golubs

Nick Golubs

Kundeansvarlig

Språk: Engelsk, dansk og litt russisk

Nick bringer en dynamisk blanding av entusiasme og strategisk visjon inn i sin rolle som Account Executive i Outdoor Norway. Med et skarpt øye for muligheter og en lidenskap for å skape meningsfulle forbindelser, er Nick dedikert til å drive frem vekst og innovasjon i teamet vårt.

Nick er opptatt av å utvide den kommersielle rekkevidden vår og pleie sterke kunde- og partnerrelasjoner, og han er opptatt av å utvikle nye og spennende produkter som gir gjenklang hos publikum.

Nick mener at Outdoor Norway ikke bare selger opplevelser, men at det handler om å skape drømmer, fremme lykke og skape en følelse av fellesskap blant eventyrere. Han er tiltrukket av selskapets fengslende filosofi, det målrettede arbeidet og det livlige teamet som utgjør Outdoor Norway. Nick gleder seg til å bidra med sine talenter til vårt felles oppdrag.

Ruben Johansen Davidsen profil avrundet

RUBEN DAVIDSEN

Operativ assisterende leder

Språk Norsk, engelsk og kajakisk

Fra en liten norsk by, først og fremst kjent for sine berømte ullgensere, kommer Ruben. Han er den fødte leder og har sittet i en kajakk siden han var 14 år gammel, og det finnes ikke noe annet sted i verden der han føler seg mer hjemme. Spør du ham hvorfor han elsker kajakksporten, svarer han at det er på grunn av fellesskapet og spenningen. Men innerst inne er det padlingens enkle evne til å ta padleren til noen av de vakreste, fredeligste og mest uberørte naturområder som gjør at han er så glad i vannet.

Med et nettverk av uvurderlige padlevenner i ryggen, en halv liter yoghurt i magen og en elv av klarhet som strømmer gjennom hodet, viser Ruben et genuint ønske om ikke å gjøre noe annet enn å dele sitt livs store kjærlighet med så mange som mulig.

Nicholas kort hår Profilbilde

Nicholas Kylilis

Guide for ski og rafting

Språk: Svensk og engelsk

Nicholas bidrar med grenseløs energi og ekspertise til Outdoor Norway. Han kommer fra Sverige, og eventyrreisen hans begynte med en variert bakgrunn innen hotell- og skogbruk, som kulminerte med sertifiseringer som internasjonal fjell- og elveguide, skiinstruktør og førstehjelper i villmarka.

Som erfaren raftingguide sørger Nicholas for spennende, men trygge opplevelser på norske elver. Hans lidenskap for skikjøring skinner også igjennom når han leder uforglemmelige utflukter i terrenget og navigerer i uberørte snølandskap med presisjon og entusiasme.

Nicholas' tospråklige kunnskaper i svensk og engelsk bidrar til å gjøre hvert eneste eventyr med ham sømløst og minneverdig. Bli med oss og ønsk Nicholas velkommen, og la oss utforske Norges ville underverker sammen!

DSC_0043
19082023_ST2byJakubStanek-2743-2
received_346460869814012
5b6d387183ba4211929a87948cdb3b06-1-1
IMG_7216
IMG_20190825_174246_070
RB_byJakubStanek-0015
_K3A0971
Leiv Rønning

Leiv Rønning

Ekspedisjonsguide

Språk: norsk Norsk og engelsk

Enten det er sommer eller vinter, er han alltid ivrig etter å lede folk ut på storslåtte friluftsopplevelser. Han er født i Trondheim i en familie av naturentusiaster, og har utviklet en dyp tilknytning til naturen. Som en ekte nordmann er Leiv alltid klar for eventyr, uansett vær.

Med en bachelorgrad i friluftslivspedagogikk har Leiv ekspertisen som skal til for å lede en rekke aktiviteter. Hans smittende smil gjenspeiler hans konstante motivasjon for å veilede gjestene og sørge for at de har det kjempegøy.

Bli med Leiv på en minneverdig friluftsopplevelse som kombinerer lidenskap, kunnskap og engasjement for eventyr.

Mohan Rana

Mohan Rana

Whitewater River Guide

Språk: Nepali, engelsk og litt hindi

Hva liker du best med arbeidet ditt?

Det er spennende og rått. Det tar deg ned til ditt mest primale nivå, spesielt når du er på en klasse 3- eller 4-fart. På det nivået er det virkelig spenning og mer moro involvert, og når man kommer sammen som et team og jobber seg gjennom et tøft spot, får man en fantastisk følelse av kameratskap og mestring.

George Snook

George Snook

Rafting-guide

Språk: Engelsk

Jeg vokste opp ved Kaituna-elven i New Zealand. Kajakkpadling var min største lidenskap, men rafting gir meg muligheten til å tilegne meg ekstra elveferdigheter, reise verden rundt og oppleve nye elver og episke steder. Det er fantastisk å kunne jobbe på elva sammen med flotte mennesker hver dag. Etter å ha reist til Voss tidligere år, var jeg fast bestemt på å komme tilbake og oppleve hele sommersesongen. Outdoor Norway tilbyr et stort utvalg av turer, noe som betyr at jeg får jobbe på mange kule steder hver uke. I tillegg til å gi oss episke jobber, oppmuntrer og støtter Outdoor Norway mine personlige kajakkmål. Med det mannskapet vi har i år, er det alltid noen å ta en tur med etter jobb!

Foss i vosseskogen
Elverafting i Rundalselva
Hoppe over fossen i elven Rundal
bilde 1

Gabe Stone

Rafting-guide

Språk: Engelsk

Jeg vokste opp i en liten by på sørøya i New Zealand og tilbrakte mye av tiden min med fotturer, terrengsykling og fjellklatring. Dette utløste min lidenskap for naturen og følelsen av at den bør deles med alle. Jeg studerte videre ved Tai Poutini Polytechnic på vestkysten av New Zealand i to år, noe som ga meg ferdighetene og teknikkene jeg trengte for å dele lidenskapen min med andre. Jeg har jobbet med rafting og kajakkpadling i flere sesonger på New Zealand og i Norge, i tillegg til en sesong i Chile og Argentina.
Jeg valgte å jobbe for Outdoor Norway fordi jeg tror de har veldig like verdier som meg og er opptatt av å dele det jeg synes er gøy med så mange som mulig.

Gabe rafter i Rudalelva
Gabe faller ned i fossen
Gabe rafter gjennom en foss
Gabe med kano
bilde 2

Daniel Kirk

Sykkelfører og klatreinstruktør

Språk Engelsk

Lidenskapelig opptatt av å legge til rette for personlig vekst og vennskap som bare utendørsopplevelser kan gi. Jo vanskeligere opplevelsen er, jo mer ser vi hverandre og oss selv for det vi virkelig er. Skaper vennskap og selvtillit for livet.

Tidligere ingeniør med høyere nasjonal eksamen i elektronikk og elektroteknikk. Fikk en ny retning i livet etter å ha blitt spurt om å melde meg som frivillig for det lokale speidersenteret. Flyttet til Wales, og med hjelp fra Plas Y Brennan skaffet jeg meg sertifiseringene som skulle til for å gjøre visjonen til virkelighet. Etter å ha tilegnet meg et bredt spekter av ferdigheter ved å jobbe over hele Storbritannia, er neste nivå å flytte til Voss i Norge.

Daniel Kirk Action Photo 3
Daniel Kirk Actionfoto 1
Daniel Kirk Action Photo 2
Daniel Kirk Action Photo 4

VI ER ALLTID PÅ UTKIKK ETTER NYE TEAMMEDLEMMER!

Vi er et opplevelsesfirma med base på Voss, Norges adrenalinhovedstad!

Vi ser etter lidenskapelige og entusiastiske guider med et personlig engasjement for profesjonalitet, sikkerhet og eksepsjonell kundeservice til å bli en del av teamet vårt denne sommeren. Outdoor Norway-guider liker å jobbe i team, lede, instruere eller coache en rekke utendørsaktiviteter og kurs som skaper minneverdige opplevelser for våre gjester.

Vår utendørs lekeplass ligger mellom de to største og vakreste fjordene i Norge.