Gå tilbake opp

ANMELDELSER

fra eventyrere

Rett fra våre besøkendes hjerter!

Vi synes vi er fantastiske, men ikke bare ta vårt ord for det. Ta gjestene våre på ordet!

Näyttökuva 2024-1-22 kello 13.22.36 (1) Näyttökuva Näyttökuva

Sanjay SG, 2023

Jeg hadde en fantastisk tid med Nærøyfjorden havkajakktur fra Outdoor Norway. Det var en rolig, men spennende opplevelse å padle kajakk på fjordene! Turen startet med en 45 minutters kjøretur fra Voss. Guiden vår, Leiv, var veldig hjelpsom og vennlig og fortalte oss mye om Norge og fjordene. Han sørget for at vi var komfortable med kajakkene, forklarte hva vi skulle gjøre og holdt oss trygge. Vi så mange fossefall mens vi padlet kajakk gjennom den smale delen av fjordene. Det var ikke mange båter eller mennesker ute den dagen vi padlet kajakk, så det var veldig fredelig. Vi padlet kajakk i over 1,5 time før vi stoppet for en rask lunsj på en strand i nærheten og deretter begynte å padle tilbake. Alt i alt vil jeg anbefale havkajakkturen på det varmeste. Det var en unik opplevelse og veldig gøy!

Jennifer Witzki, 2023

Min mann og jeg var på 3 turer med Outdoor Norway, Mountain Bike & Raft Combo den ene dagen og Kayak Tour den andre dagen. Lee var hovedguiden på alle turene våre. Han var utrolig tålmodig og tilpasset hver aktivitet til vårt ferdighetsnivå. Dette var vår første sykkeltur. Syklene var av god kvalitet og ganske enkle å bruke. Vi syklet rundt 20 km rundt Voss-området med hyppige pauser for å ta bilder. Raftingturen hadde noen få stryk i klasse 3 og noen turbulente områder der vi ble sprutet. Vi satte pris på at Outdoor Norway sørget for passende utstyr for å holde oss varme. Kajakkpadling på Nærøyfjorden var en drøm! Vi kjørte 45 minutter til startstedet vårt. Outdoor Norway sørget for alt utstyret vårt, inkludert sprutskjørt med et praktisk rom med glidelås til å oppbevare telefon, solbriller osv. Vi padlet kajakk til bredden overfor Bakka, hvor vi spiste lunsj. Det blåste og regnet på vei tilbake, men Lee sørget for at vi følte oss trygge hele veien. Vi så mange fantastiske fossefall, så sauer i fjæra og møtte på en sverm av maneter mot slutten av turen. Vi pendlet til Voss fra Bergen. Vi tok toget kl. 17.00 til Bergen på sykkel- og raftingdagen, og toget kl. 15.00 på kajakkdagen. Den lille gruppestørrelsen og fokuset på sikkerhet gjør Outdoor Norway til et solid valg for alle som er ute etter eventyr i Bergen/Voss-området!

Joseph Sanchez, 2023

Dette var en helt fantastisk opplevelse! Jeg vil anbefale denne aktiviteten til alle. Definitivt et uforglemmelig minne for vår første gang noensinne å gjøre dette. En stor takk til vår kaptein Mohan og mannskapet Ben, Ruben & Leiv. Bildene var fenomenale og spesielt gruppebildet vårt på slutten. Takk til dere og Outdoor Norway.

FJORD KAYAK

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nærøyfjord Fjord Kayaking

2023
Jeg hadde en fantastisk tid med Nærøyfjorden havkajakktur fra Outdoor Norway. Det var en rolig, men spennende opplevelse å padle kajakk på fjordene!

Turen startet med en 45 minutters kjøretur fra Voss. Vår guide Leiv var super hjelpsom og vennlig og fortalte oss mye om Norge og fjordene. Han sørget for at vi var komfortable med kajakkene, forklarte hva vi skulle gjøre og holdt oss trygge.

Vi så mange fossefall mens vi padlet kajakk gjennom den smale delen av fjordene. Det var ikke mange båter eller mennesker ute den dagen vi padlet kajakk, så det var veldig fredelig. Vi padlet i kajakk i over 1,5 time før vi stoppet for en rask lunsj på en strand i nærheten og deretter begynte å padle tilbake.

Alt i alt vil jeg anbefale kajakkturen på det varmeste. Det var en unik opplevelse og veldig gøy!
MTB-KURS FOR JENTER

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kombinasjon av terrengsykkel og rafting + kajakktur

Jennifer Witzki
2023

Min mann og jeg var på 3 turer med Outdoor Norway, Mountain Bike & Raft Combo den ene dagen og Kayak Tour den andre dagen. Lee var hovedguiden på alle turene våre. Han var utrolig tålmodig og tilpasset hver aktivitet til vårt ferdighetsnivå.

Dette var vår første sykkeltur. Syklene var av god kvalitet og ganske enkle å bruke. Vi syklet rundt 20 km rundt Voss-området med hyppige pauser for å ta bilder.

Raftingturen hadde noen få stryk i klasse 3 og noen turbulente områder der vi ble sprutet. Vi satte pris på at Outdoor Norway sørget for passende utstyr for å holde oss varme.

Kajakkpadling på Nærøyfjorden var en drøm! Vi kjørte 45 minutter til startstedet vårt. Outdoor Norway sørget for alt utstyret vårt, inkludert sprutskjørt med et praktisk rom med glidelås til å oppbevare telefon, solbriller osv. Vi padlet kajakk til bredden overfor Bakka, hvor vi spiste lunsj. Det blåste og regnet på vei tilbake, men Lee sørget for at vi følte oss trygge hele veien. Vi så mange fantastiske fossefall, så sauer i fjæra og møtte på en sverm av maneter mot slutten av turen.

Vi pendlet til Voss fra Bergen. Vi tok toget kl. 17.00 til Bergen på sykkel- og raftingdagen, og toget kl. 15.00 på kajakkdagen. Den lille gruppestørrelsen og fokuset på sikkerhet gjør Outdoor Norway til et solid valg for alle som er ute etter eventyr i Bergen/Voss-området!

Joseph Sanchez anmeldelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Grad III elverafting

2023

Dette var en helt fantastisk opplevelse! Jeg vil anbefale denne aktiviteten til alle. Definitivt et uforglemmelig minne for vår første gang noensinne å gjøre dette. En stor takk til vår kaptein Mohan og mannskapet Ben, Ruben & Leiv. Bildene var fenomenale og spesielt gruppebildet vårt på slutten. Takk til dere og Outdoor Norway.