Gå tilbake opp

Voss friluftssenter

Voss Outdoor Center er et unikt tilbud som henvender seg til både lokalbefolkningen og tilreisende. Med beliggenhet foran Fleischers Hotel og i nærheten av sentrum er det en ypperlig mulighet til å drive med utendørstrening og utforske den vakre naturen om sommeren.

Outdoor Norway er opptatt av å tjene lokalsamfunnet, og dette produktet er utviklet for å gi innbyggerne i Voss Herald enkel tilgang til utstyr og skape en hyggelig treningsatmosfære.

Voss er omgitt av fantastisk natur, og vårt Outdoor Center er opptatt av å gi den enkelte mulighet til å oppleve naturen på nye og spennende måter. Uansett alder har vi aktiviteter som passer for alle beboere.

Hvis du ønsker å gjøre friluftsaktiviteter til en fast del av hverdagen din og bruke utstyret vårt ofte, anbefaler vi at du kjøper et tremåneders medlemskap, da det er det mest kostnadseffektive alternativet. Alternativt kan du velge månedlig betaling.

Du kan kjøpe medlemskapet på sommerbasen vår ved Vangsvatnet. Ikke vent lenger; bli medlem i dag og nyt fordelene som følger med.

MEDLEMSKAPSPRIS | Månedlig plan

Voksen = kr. 600,00

Student = kr. 540,00 (18+ og registrert på utdanning)

Ungdom = kr. 480,00 (13 til 17 år)

Barn = kr. 420,00 (05 til 12 år)

Familie, månedlig abonnement = kr. 1.750,00 (2 voksne + 2 barn/ungdom bosatt på samme adresse)

MEDLEMSKAPSPRIS | Kvartalsplan

Tre måneder på rad, én betalingsavgift.

Voksen = kr. 1.340,00

Student = kr. 1.134,00 (18 år og eldre og under utdanning)

Ungdom = kr. 1.008,00 (13 til 17 år)

Barn = kr. 882,00 (05 til 12 år)

Familie = kr. 3.999,00 (2 voksne + 2 barn/ungdom bosatt på samme adresse)

Base

KRAV FOR Å FÅ UTSTYRET

Minimum 4 år i følge med foreldre

KRAV TIL ALDER OG Ledsager For å ivareta sikkerheten til våre yngre medlemmer må de mellom 13 og 17 år være i følge med en voksen for å delta i aktivitetene våre. Foreldrene må også signere en erklæring om ansvarsfraskrivelse før barna starter aktiviteten.

I stand til å svømme

Vennligst informer oss om eventuelle medisinske tilstander som astma, epilepsi osv.

Værbegrensninger: Det er en fin aktivitet på en solrik eller regnfull dag.

Begrensninger gjelder ved varsel om sterk vind; aktivitetene kan bli avlyst eller utsatt.

TILGJENGELIGHET AV UTSTYR

Du kan gå inn på vårt friluftssenter og delta i en aktivitet.

For å be om at utstyret skal være tilgjengelig på et bestemt tidspunkt, vil du få en reservasjonskode slik at du kan reservere utstyret til det tidspunktet du ønsker.

HVA SOM ER INKLUDERT I MEDLEMSKAPET

På vår base utendørs tilbyr vi utstyr av høy kvalitet for Stand-up Paddleboarding og havkajakkpadling. Du kan padle rett fra basen vår i vannkanten.

STANDUP PADDLE BOARD KIT: Standup padlebrett, SUP-padleåre, PFD (redningsvest), sprutjakke ved behov, våtdrakt inkludert og anbefalt å bruke tidlig og sent i sesongen.

SEA KAYAK KIT: Padleåre; sprayskjørt; PFD (redningsvest); sprutvest; lensepumpe; padlebånd.

SIKKERHET FØRST: Våre dedikerte ansatte vil ikke bare introdusere deg for viktige padleteknikker, men også sørge for sikkerheten din med omfattende sikkerhetsinstruksjoner før første avgang i vannet.

FORDELER INKLUDERT I MEDLEMSKAPET

MYEFOR PENGENE: Som medlem kan du nyte godt av betydelige besparelser med våre ulike fordeler, inkludert sjenerøse rabatter på våre kurs for elvepadling, terrengsykling og River SUP, med 10 % reduksjon på avgiften.

MOUNTAIN BIKE: "Få med deg spennende opplevelser med vår Enduro Mountain Bike eller Electric Enduro MTB, og få hele 50 % rabatt. Ditt livs sykkeltur venter!"

GONDOLA: I tillegg kan du få 10 % rabatt på enveis gondolbane for en sykkeltur.

SUMMER BASECAMP

OPENING HOURS FOR 2024

Spring
April 27th to May 31st
9:00 am until 5:00 pm, daily

Summer
From June 1st until August 31st
9:00 am until 6:00 pm, daily

Autumn
September 1st to October 12th
9:00 am until 5:00 pm, daily

Meeting Point