Gå tilbake opp

Spennende opplevelser for skolegrupper

I Outdoor Norway er vi opptatt av å skape uforglemmelige opplevelser for barn og ungdomsgrupper, enten det er for skoler, idrettslag eller bare en gjeng med eventyrlystne sjeler som er ute etter å ta en dukkert! Midt i det storslåtte landskapet på Voss ligger vår lekeplass, den mektige Raundalselva og dens omgivelser.

💦 Sikkerhet først, eventyr alltid!

Du kan være trygg på at sikkerhet er vår høyeste prioritet. Våre erfarne guider sørger for at hvert øyeblikk på vannet ikke bare er spennende, men også trygt. Så gjør deg klar for en vill tur!

Episke turer i Raundal-elven grad II eller III: Dykk ned i spenningen!

Legg ut på en spennende oppdagelsesreise i Raundal-elven sammen med skolekameratene eller vennene dine. Grad II-eventyret vårt er perfekt for små spenningssøkere fra 5 år og oppover, mens den adrenalinpumpende grad III-delen venter på deg som er 10 år eller eldre!

🌟 Hvorfor velge Outdoor Norway?

  • Uovertruffent eventyr: Vi er ikke bare opptatt av moro; vi er opptatt av å skape minner som varer livet ut.
  • Profesjonell veiledning: Vårt team av eksperter er med deg hele veien for å sikre en sømløs og spennende opplevelse.
  • Lagånd: Hopp om bord på vårt MEGA Team SUP-brett og opplev den ultimate aktiviteten for å knytte bånd! Med plass til 8-12 deltakere er dette teamarbeid på sitt beste.

🎥 S jekk ut handlingen!

Nysgjerrig på hva som venter? Dykk ned i spenningen ved å se våre spennende aktiviteter i aksjon her!

Klar for å slå deg løs med Outdoor Norway? Kontakt oss i dag for å bestille ditt livs eventyr!

Rafting

Gjør deg klar til å erobre strykene med Outdoor Norway!

Kaller alle eventyrentusiaster! Gjør deg klar for en uforglemmelig raftingtur i noen av verdens mest fantastiske naturområder. Vår spesialtilpassede raftingtur er designet for barn og ungdom, noe som sikrer en adrenalinfylt opplevelse som er like trygg som den er spennende.

🚣‍♂️ Ekspertveiledning, spennende stryk:

Under ledelse av vårt team av sertifiserte, internasjonale guider navigerer du deg enkelt gjennom spennende stryk av grad II eller III. Sikkerheten er vår høyeste prioritet, og guidene våre kan skryte av mange års erfaring for å sikre et problemfritt og trygt eventyr for alle.

💪 Lagarbeid får drømmen til å fungere:

Gjør deg klar til å padle som aldri før når du jobber sammen med de andre eventyrerne for å erobre elven. Men frykt ikke! Guidene våre gir omfattende sikkerhetsinstruksjoner både på land og på vannet, slik at selv nybegynnere og småbarnsfamilier kan nyte spenningen ved rafting.

🌟 Mer enn bare stryk:

Selv om strykene får hjertet til å banke, er det rikelig med muligheter til å nyte de vakre omgivelsene. Ta en pause for å slappe av ved rolige bassenger, ta et hopp fra små klipper ned i det krystallklare vannet, eller oppdag skjulte fossefall langs veien. Dette er ikke bare en raftingtur; det er et eventyr uten like!

🎓 Lær og utforsk:

Guidene våre er ikke bare her for å passe på sikkerheten - de er også instruktører som er klare til å formidle verdifulle padleferdigheter som du kan bruke på fremtidige eventyr. Så gjør dere klare til å padle, le og lære mens dere navigerer i strykene sammen!

Det blir muligheter til å slappe av og nyte de vakre bassengene, hoppe i vannet fra små klipper og utforske fossefall langs turen!

2023-SUP UTLEIE-08

Dykk ned i eventyret sammen med gruppen din!

Vår guidede raftingtur i elven byr på spenning, latter og uforglemmelige minner for både barn og ungdom.

⏱️ Effektive eventyr, maksimal moro:

Turene er designet for å få mest mulig ut av tiden på elva. Med en total varighet på 3 timer og ca. 2 timer på vannet, vil dere oppleve spenning fra start til slutt. I tillegg tar vi hånd om all logistikk, inkludert utdeling av utstyr og instruksjoner, slik at du kan fokusere på eventyret som ligger foran deg.

🚗 Praktisk utgangspunkt:

Startpunktet vårt ligger bare en kort 20-minutters kjøretur fra basen vår, og er lett tilgjengelig, noe som sikrer en problemfri opplevelse for deg og gruppen din.

📞 Bestill eventyret ditt i dag:

Er du klar for å lage et plask med barna og ungdomsgruppen din? Bare fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for å komme i gang med den episke raftingreisen. La oss skape minner for livet!