Gå tilbake opp

6 DAGERS YOGA-EVENTYRRETREAT PÅ VOSS

 

Finn kontakt gjennom jordnære yogaflyter, pustearbeid og Norges vakreste naturlandskap og vassdrag.

Trives du med fysiske utfordringer i naturen som ser ut til å inkludere alle elementene? Bli med Outdoor Norway på seks dager med naturopplevelser som styrker kropp, sinn og ånd i den forfriskende opplevelsesbyen Voss.

Bestill tidlig for å unngå skuffelser, og ta kontakt hvis du har spørsmål. Ellers kan du fortsette å lese for å lære mer om dette oppsiktsvekkende yogaoppholdet i Voss.

Unike yogalokaliteter Profesjonell guide
Vær oppmerksom og finn et formål Nydelig utsikt over Fjord Norge

 

YOGA MULTIDAY-07

Tilbring 6 dager på vårt yoga-retreat i Norge

Outdoor Norways kjerneverdi er å hjelpe mennesker til å finne tilbake til naturen. En annen kjerneverdi er vårt ønske om å hjelpe folk til å komme i kontakt med seg selv.

For mange er kunsten å roe ned ikke bare vanskelig å oppnå, men også vanskelig å akseptere. Fra vi er små lærer vi at suksess måles i penger og ting. Derfor tilbringer vi livet med å kjøre fort langs en endeløs motorvei, i troen på at vi en dag vil nå målet, et sted der vi endelig kan nyte fruktene av vårt arbeid.

Men det mange av oss ikke innser, er at det ikke er målet, men reisen, som vi bør være oppmerksomme på.

For å hjelpe deg med å roe ned tempoet har vi laget en femdagers sommeryogapakke som åpner døren til et liv med mer bevissthet. Bevissthet som gir mer takknemlighet for de tingene vi har, menneskene vi elsker og arven vi ønsker å etterlate oss.

Viktige detaljer om dette 6-dagers Voss Yoga Retreat:

 • I tillegg til yoga vil du delta i havkajakkpadling, stand-up paddle-boarding, terrengsykling og avkjølende svømmeturer, og bringe alle disse utendørsaktivitetene - og landskapene - tilbake til vår dedikerte yogapraksis.
 • Ved å kombinere kvalitetstid i naturen med yogaens jordingsegenskaper, tar vi sikte på å justere det indre kompasset ditt. Etter at du har forlatt oss, kan du trygt gå i en retning med en omdefinert lidenskap og hensikt.
 • Voss ligger mellom Norges to største fjorder, og er kjent over hele verden for å tiltrekke seg spenningssøkende turister hvert år. Yoga på Voss er en helt annen type spenning!
 • Denne rolige fjellbyen, med vakre innsjøer, grønne daler, snødekte fjell og blå elver, er det perfekte tilfluktsstedet for deg som ønsker noen dager med hvile og å bli omfavnet av naturens helbredende kraft.
plassering
Beliggenhet
Voss
blad
Sesong
Juni - august
pris
Pris
24 800,00 NOK (voksen)
22 320,00 NOK (ungdom)
pris (1)
Inkludert
Alt utstyr + guide
brukertid
Varighet
6 dager
yoga
Vanskelighetsgrad
Lett til middels vanskelig
sjekk
Krav
16+ år
sjekk (1)
Anbefaling
Denne opplevelsen passer for alle
eventyrere.

Detaljer

FOR 6 DAGERS YOGA-EVENTYRRETREAT

REISEPLAN

I løpet av denne opplevelsespakken vil yoga være den røde tråden som binder alt sammen. I tillegg til den naturbaserte aktiviteten som er planlagt hver dag, vil vi også ha en daglig yogatime på én time med fokus på et bestemt tema/formål. Vi kombinerer flyt med åpne dialoger og pusteøvelser.

Dag 1 - Ankomst - Din 6-dagers yogareise begynner med at du ankommer hotellet. Slapp av og pust inn den friske fjelluften. Solnedgangsøkt med en mild flytyoga for å komme i kontakt med Voss.

Dag 2 - Fjord- Yogaeventyret ditt begynner om morgenen når vi møtes i Basecamp for å vekke kropp og sinn med en myk flyt. Etter å ha strukket ut er det tid for frokost på hotellet før vi starter på en klassisk havkajakktur påNærøyfjorden.

Her finner du en utrolig utsikt over fossefall, unik natur og dyreliv, og historiske gårder som har klamret seg fast i fjellsiden i århundrer. Underveis stopper vi et par ganger for å nyte snacks og forfriskninger, men også for å fotografere noen av områdets mest ikoniske landskap.

En hel dag med stillhet, fred og ro i Norges ikoniske fjordregion før vi returnerer til Voss og sjekker inn på overnattingsstedet ditt (totalt 7 timer inkl. transport). Nærøyfjorden er en arm av Sognefjorden, som er den største og mest kjente fjorden i Norge og den nest lengste i verden.

Dag 3 - Fjell - Dagen begynner med sola når vi møtes ved Basecamp for å vekke kropp og sinn med en rolig flyt. Etterpå er det tid for frokost på hotellet før vi begir oss ut på den velkjente fjellturen tilOksen, som rager litt over 1200 meter over havet.

Stien begynner i Tjoflot og slynger seg nesten 1000 høydemeter fra parkeringsplassen gjennom bratt skog, før den åpner seg opp og byr på utsikt over fjordene og fjellene rundt.

Fra toppen har du 360 graders panoramautsikt over Samlafjorden, Sørfjorden, Eidfjorden og Granvinsfjorden, samt Norges tredje største isbre: Folgefonna. Dagen avsluttes på overnattingsstedet ditt, hvor du har resten av dagen til fri disposisjon. (8 timer totalt inkl. transport).

Dag 4 - Voss - Etter å ha nydt en frisk og lokal frokost, møtes dere på Basecamp for å oppleve Voss fra et annet perspektiv. Bli med på en SUP-elvetur med en av Outdoor Norways ekspertguider på en flott instruksjonstur på en elvestrekning i klasse 1. På denne relativt enkle elvestrekningen vil du oppleve en morsom, men utfordrende tur, blant noen av de vakreste områdene på Voss.

Vi starter med en SUP-introduksjon, opplæring i det grunnleggende, og deretter følger SUP nedover elven med vår kvalifiserte guide!

Tilbake på basen vår vil du utfordre kropp og sinn når vi beveger oss gjennom en enkel flyt som engasjerer muskler som ofte ikke blir brukt i SUP Board-yogaklassen vår på sjøen.

Dag 5 - Skog- Etter frokost begynner dagens eventyr med enterrengsykkelturnoen av Voss' mest elskede single track-stier. Med tre alternativer for tohjulsaktiviteten kan alle, uansett ferdighetsnivå, være med. Du kan oppleve en del av Voss' terrengsykkelscene i komfort og stil med våre fulldempede sykler av høy kvalitet.

Etter å ha returnert til basecamp og dratt tilbake til overnattingsstedet ditt for litt fritid, møtes vi på Basecamp for å sende solen av gårde med en aktiv flyt.

Dag 6 - Elv- Den siste dagen starter med yoga når vi møtes på Basecamp for å vekke kropp og sinn med en myk flyt. I dag avslutter vi Voss-eventyret med en siste restorativ yogaøkt. Sammen forteller vi om dagene vi har delt, hva vi tar med oss videre, og energien vi har fått til å vende tilbake til livet med en fornyet følelse av retning.

Vi spiser frokost på hotellet og sjekker ut fra rommet. Du kan sette fra deg bagasjen i bagasjerommet.

Men ikke før du avslutter Voss-eventyret med et brak på denpraktfulle Raundalselva. Her vil du og fuglene utforske norsk natur fra en oppblåsbar flåte om morgenen, samtidig som dere lærer nye ferdigheter, utfordrer dere selv og jobber som et team.

Elva er kjent som et nordeuropeisk mekka for kajakkpadling, og byr på lekne partier for raftere som ønsker å prøve seg på stryk av tredje grad. Svetten du bygger opp mens du padler, vil bli belønnet med avkjølende svømmeturer i de klare elvebassengene og fossefallene langs veien.

Valgfritt: Kontakt oss for å bestille en ekstra natt i begynnelsen eller slutten av denne pakken.

KRAV TIL GJESTER

 • +16 år (foresatte signerer ansvarsfraskrivelse for mindreårige)
 • Grunnleggende svømme- og sykkelferdigheter
 • God fysisk helse

Vennligst informer oss eller guiden din om eventuelle medisinske tilstander som astma, epilepsi osv. før turen.

HVA DU BØR TA MED DEG

For havkajakkpadling, elverafting og SUP-boarding:

 • Badetøy eller termoundertøy hvis du har en tendens til å bli kald (ikke bomull)
 • For fjordkajakkpadling: Et sett med ekstra klær til å skifte til etterpå og sko som kan bli våte
 • Vanntett pose til mat, vann, telefoner og kameraer

For terrengsykling/sykling:

 • Komfortable klær som egner seg for sykling (inkludert en vind- og vanntett jakke)
 • Robuste/grippy joggesko
 • Liten ryggsekk til vann og snacks

For fotturer:

 • Tursko eller løpesko
 • Vind- og vanntett jakke
 • Lag på lag i tilfelle du blir varm eller kald
 • Liten ryggsekk til mat, snacks, vann og kamera

For hver dag generelt:

 • Lunsj, snacks og vann
 • Solkrem og solbriller

HVA ER INKLUDERT

✔️ Profesjonell guide
✔️ All transport i forbindelse med aktivitetene
✔️ Yogamatte
✔️ 5 overnattinger i tomannsrom
✔️ 5 frokoster
✔️ 5 middager
✔️ 5 matpakker + snacks
✔️ Alt utstyr til opplevelsesaktivitetene
✔️ Daglig yogapraksis

IKKE INKLUDERT

❌ Drikkevarer og snacks
❌ Lunsj
❌ En middag
❌ Ulykkes-/reiseforsikring
❌ Transport til og fra Voss

INNKVARTERING

Når du tilbringer flere dager ute i Norges varierte landskap, er det viktig å ha et komfortabelt sted å trekke seg tilbake til for å få en god natts søvn. Derfor har vi alliert oss med noen av de beste overnattingsstedene for å sikre at tiden innendørs gir deg rikelig med fasiliteter for velfortjent avslapning.

Vår fremste leverandør av slik avslapning er det fantastiske Fleischer's hotel*. Bygget i 1889 i den populære sveitserstilen. Fleischer's Hotel er kjent for sin ærverdige atmosfære, storslåtte spisesal og oppmerksomme vertskap. Det ligger rett overfor basen vår!

Innsjekking kl. 15.00 - utsjekking kl. 12.00

*Med forbehold om tilgjengelighet.

MÅLTIDER

5 sunne frokoster er inkludert i pakken og serveres ferske hver dag på overnattingsstedet ditt.

Lunsjer: Smørbrød kan pakkes for å ta med til hotellfrokosten

5 middager er inkludert i pakken og vil bli servert ferske hver dag på overnattingsstedet ditt.

Vær oppmerksom på at vann fra springen i Norge er noe av det reneste i verden - vennligst avstå fra å kjøpe vann på flaske.

FLYREISER OG TRANSPORT

Flybillett er ikke inkludert i denne pakken og må bestilles separat av den enkelte. Mange flyselskaper flyr til Bergen, inkludert KLM, Delta, SAS, Norwegian Air, Iceland Air og Qatar Airways.

Gjestene vil bli hentet på Bergen lufthavn Flesland på dag 1 og levert på Ålesund lufthavn Vigra på dag 9.

All annen transport og/eller transfer i løpet av turen mellom første henting og siste levering er inkludert.

Ålesund har daglige flyvninger til byer over hele Norge, enten du ønsker å forlenge turen eller reise hjem igjen. Vi anbefaler SAS, Norwegian Air og Widerøe for de rimeligste flyvningene fra Ålesund til Bergen eller Oslo.

PLANLAGTE AVGANGER

2024

 • 16. juni 2024
 • 14. juli 2024
 • 18. august 2024

2025

 • 01. juni 2025
 • 06. juli 2025
 • 13. juli 2025
 • 17. august 2025

PRIVATE TURER

Ønsker du en privat, skreddersydd skitur utenom datoene som er oppført ovenfor? Fyll ut forespørselsskjemaet nedenfor på denne siden, og informer oss om dine valg.

Vi skreddersyr en reiserute som er spesielt tilpasset dine ønsker og behov.

VI HAR DEKKET DEG

FORSIKRINGER FOR SJELEFRED

LIVSTIDSGARANTI

Vår livstidsgaranti gir alle våre kunder som er tvunget til å utsette en avreise eller som ønsker å bytte reisepakke, muligheten til å bruke det opprinnelige depositumet til en senere planlagt dato eller en annen person uten ekstra kostnad. Så lenge du gir oss 61 dagers varsel, vil depositumet ditt være gyldig for alltid, uansett om du bruker det på samme reise eller overfører det til en annen. En livstidsgaranti har ingen utløpsdato og kan brukes på en hvilken som helst avgang - forutsatt at det fortsatt er ledige rom, og at overnattingsstedet er tilgjengelig, er du velkommen til å bli med på en annen avgang.

Kort sagt ønsker vi å sikre at du kan nyte den Outdoor Norway-opplevelsen du ønsker, på et tidspunkt som passer best for deg.

Livstidsgarantien er også overførbar, noe som betyr at du kan overføre depositumet ditt til en annen venn som en gave eller mot et gebyr, det er opp til deg.

Merknader:

Eventuelle avbestillinger innen 60 dager før planlagt avreise vil bli behandlet som en passasjeravbestilling, og i så fall vil hele betalingen gå tapt og kan ikke brukes på en annen avgang. Se avbestillingsvilkårene våre for flerdagsturer.

Vi anbefaler på det sterkeste at du kjøper en avbestillings-/avbruddsforsikring for din egen sikkerhet. På denne måten er du dekket innen 60 dager før avreise

Vi tillater én overføring av ditt livstidsgarantidepositum, hvis du velger å overføre en gang til, påløper det et overføringsgebyr på kr. 4.500 i overføringsgebyr.

HAR DU FORTSATT SPØRSMÅL?

VANLIGE SPØRSMÅL

MÅ VI VÆRE I GOD FYSISK FORM FOR Å DRA PÅ DENNE TUREN?

Ja, vi anbefaler at alle som deltar i våre opplevelser har god fysisk helse.

Husk at fotturen byr på over 900 høydemeter.

Hvis du har noen medisinske bekymringer, men likevel ønsker å delta på disse aktivitetene, anbefaler vi alltid at du rådfører deg med legen din på forhånd.

HVA ER DEN BESTE TIDEN PÅ ÅRET Å DRA PÅ DENNE TUREN?

Det vakre fjordlandskapet og elvene våre skifter mye mellom mai og oktober, og hver måned byr på unike attraksjoner for reisende.

Juni til slutten av august er den mest solrike og stabile værmåneden. Derfor er det primært i disse månedene vi legger vår 6-dagers tur.

Men den fantastiske skjønnheten i Raundal Canyon, Naerøyfjorden og Voss sørger for en fantastisk opplevelse gjennom hele sesongen.

BØR JEG GI GUIDEN MIN TIPS?

Det er ikke vanlig med driks i Norge, slik det for eksempel er i USA. Guidene våre legger ned en betydelig innsats for å sikre at opplevelsen din blir både hyggelig og trygg, og for å opprettholde de høye standardene som er satt av Outdoor Norway.

Selv om tips er anerkjent som en standard praksis i bransjen og alltid er velkommen, er det aldri en forpliktelse. Det er helt opp til deg selv om du velger å gi tips. Vi setter uansett stor pris på at du setter pris på den servicen du får.

KAN JEG LEGGE IGJEN VESKEN/BAGASJEN MIN PÅ BASEN?

Ja, absolutt, det er ikke noe problem i det hele tatt.

Vi har hyller tilgjengelig for oppbevaring av eiendelene dine mens du er ute på tur. Du kan være trygg på at det alltid er en av våre ansatte til stede på basen, så tingene dine vil bli tatt godt vare på - ingenting blir borte mens vi er på vakt!

MÅ JEG SIGNERE EN ERKLÆRING OM FRASKRIVELSE?

Ja.

Når du blir med på en aktivitet, må du lese og signere en erklæring om risikoavståelse. For mindreårige må en forelder eller foresatt signere fraskrivelsen.

MEETING POINT

Bergen Airport 
Address: Flyplassvegen 555
5258 Bergen
Norway

Meeting point inside the airport: After you retrieve your luggage, there is a security check. Your guide will be there waiting for you with a signage post with our company name:

OUTDOOR NORWAY
HAPPY DAYS  😊

Bergen-Airport-to-city-center

Relaterte produkter