Gå opp igjen

Medier og samarbeid

MEDIEKOMPETANSE OG VIDEOPRODUKSJON

Outdoor Norway har organisert noen av de mest betydningsfulle opplevelsesvideoproduksjonene i Norge, inkludert opplevelsesfilmer, dokumentarer og reklamefilmer.

Vi er et lokalt eid og drevet opplevelsesreiseselskap med fokus på UNIKE & MINNEVERDIGE NATUROPPLEVELSER. Outdoor Norway ligger en kort 75-minutters kjøretur fra Bergen, og er lidenskapelig opptatt av å dele naturen med besøkende fra hele verden. Vi er stolte av å være en liten, uavhengig bedrift som prioriterer uforglemmelige villmarksopplevelser og førsteklasses kundeservice. Kontakt oss hvis du har mediehenvendelser.

Vi hjelper deg gjerne med logistikk, tillatelser og transport, og våre fjord-, fjell- og elvespesialister står klare til å hjelpe deg med hvordan du kan lykkes med å jobbe i all slags vær.
Vi betjener bransjer som film, TV og reklame, eventyr, industri og store gruppeaktiviteter.

Videoproduksjon

FILM/ TV/ REKLAME

Uansett hvor du ønsker å filme, er vi her for å hjelpe deg med produksjonen din. Vi har støttet noen av de mest betydningsfulle produksjonene i Norge, inkludert spillefilmer, dokumentarer og reklamefilmer.

Vi er den foretrukne organisasjonen for Globo TV, Thule Sverige, Canal-OFF i Brasil, TV-2 Norge, NRK Norge og uavhengige fotografer.

Tidligere produksjoner inkluderer:

INTERVJUER

Outdoor Norway kan hjelpe deg med å koordinere turdeltakere for intervjuer.

BRUK AV BILDER OG LOGO

Outdoor Norway har et bibliotek med bilder og video tilgjengelig for redaksjonelle formål. Ta kontakt med oss før du bruker media fra våre nettsider. Når du bruker bildet, må du sørge for at du inkluderer en Outdoor Norway-kreditering eller dets partnere.

OVERNATTING

Hvis du planlegger å besøke vår region, anbefaler vi at du bor hos våre utmerkede resortpartnere.

Ønsker du å samarbeide på Vestlandet? Ta kontakt med oss!