Gå tilbake opp

REISEFORSIKRING

For å holde deg på den sikre siden av eventyret

Legg ut på spennende eventyr godt forberedt med riktig forsikringsdekning. Sikkerheten din er vår hovedprioritet, og for å sikre en bekymringsfri reise anbefaler vi alle deltakere å ha en omfattende syke- og ulykkesforsikring. Her er noen viktige punkter du bør tenke på når du går gjennom forsikringspolisen din:

Ulykkesdekning før reisen:

Helseforsikringen din bør dekke ulykker som inntreffer før avreise, og som hindrer deg i å gå om bord på eventyret ditt. I henhold til selskapets avbestillingsregler er det ikke tillatt med refusjon i siste øyeblikk. Derfor er det viktig at reiseforsikringen din dekker deg økonomisk i tilfelle ulykker før reisen, slik at du er beskyttet mot uforutsette omstendigheter som kan påvirke muligheten din til å delta.

Forlengelse av reisens varighet:

Vær oppmerksom på at enkelte forsikringsselskaper kan kreve at du tegner en forlengelse hvis enkeltreisen overskrider en bestemt varighet. Ta kontakt med forsikringsselskapet ditt for å sikre sømløs dekning gjennom hele eventyret.

Øvre beløpsgrenser:

Vær nøye med de øvre beløpsgrensene som er spesifisert i forsikringspolisen. Sjekk at dekningsbeløpene er i samsvar med de potensielle utgiftene forbundet med reisen din, slik at du har den økonomiske tryggheten du trenger i tilfelle uventede hendelser.

Formålet med reisedekningen:

Dekker forsikringen tap av formålet med reisen? Sørg for at forsikringen dekker uforutsette omstendigheter som kan påvirke hovedformålet med reisen. Dette inkluderer scenarier der reisens natur blir kompromittert på grunn av uventede hendelser. Værstormer kan for eksempel føre til at skianlegg ikke kan åpnes, eller at veier må stenges.

Beskyttelse av bagasjen:

Beskytt eiendelene dine ved å sjekke omfanget av bagasjeforsikringen din. Sørg for at verdisaker, utstyr og personlige eiendeler er tilstrekkelig beskyttet mot tap eller skade under ekspedisjonen.

Forsinkelser og avbrudd:

Uforutsette forsinkelser kan oppstå og påvirke reiseplanene dine. Sjekk at forsikringen din inkluderer dekning for forsinkelser og avbrudd, slik at du får støtte hvis reisen din blir avbrutt på grunn av uventede hendelser.

Før du vurderer å tegne en ny forsikring, bør du gå gjennom vilkårene i den eksisterende reiseforsikringen din, siden den kanskje allerede inneholder den nødvendige beskyttelsen for ditt kommende eventyr. Vårt mål er å sørge for at du har det rette sikkerhetsnettet på plass, slik at du kan fokusere på det spennende eventyret ditt uten å bekymre deg for uventede utfordringer.

Sikkerheten din er viktigst for oss, og riktig forsikringsdekning er en avgjørende del av forberedelsene til eventyret ditt. Reis trygt, utforsk dristig, og la reisen din bli definert av spennende opplevelser.