Gå tilbake opp

Spennende raftingopplevelser for Other GROUP activities

Vi i Outdoor Norway kan tilby flotte elveaktiviteter for skole-, idretts- eller andre barne- og ungdomsgrupper på Voss Raundalelva og omegn.

Vi tilbyr for eksempel en flott TUR PÅ EPIC GRADE II ELLER III PÅ RAUNDALELVEN . Dette er en enestående, trygg og morsom opplevelse for å oppdage Raundalselva i Voss med skoleklassen din.

Avhengig av gruppens alder vil vi enten ta dere med på de mildere elvestrekningene (Grad II) eller på den villere delen (Grad III).

Grad II er fra 5 år

Grad III er fra 10 - voksen

Den perfekte turen for større skoleklasser eller andre grupper med små barn og ungdom.

En video av vannaktivitetene våre finner du her SE NÅ.

Vi har også et MEGA Team SUP-brett hvor mellom 8-12 barn/ungdom kan være på samtidig. En morsom aktivitet for et teambuilding-arrangement, fordi man virkelig trenger å jobbe sammen når alle bokstavelig talt er om bord.

Rafting

På denne raftingturen får du padle i fantastiske barne- og ungdomsvennlige stryk i et av de mest naturskjønne miljøene i verden.

Våre kvalifiserte, internasjonale guider er sertifiserte River Rafting-guider og vil guide dere gjennom flotte stryk av grad II eller III.
Vi ansetter de beste guidene der ute, med mange års erfaring innen rafting for din sikkerhet!

De vil gi deg sikkerhetsinstruksjoner før og under turen (på land og på vannet) og vil også lære deg noen ferdigheter du kan bruke på fremtidige padleopplevelser. Denne turen passer for nybegynnere og familier med små barn.

Dere må padle og jobbe som et team for å navigere nedover elven.
Men det blir også muligheter til å slappe av og nyte de vakre bassengene, hoppe i vannet fra små klipper og utforske fossefall underveis!

2023-FAMILIE RAFTING-02

ANDRE GRUPPERS AKTIVITETERH FORESPØRSEL

Hele turen er på 3 timer. Vi kjører alle veldig effektivt, så du vil være på elva i ca. 2 timer.
Instruksjoner og utdeling av alt utstyr er en del av turen.
Og startpunktet vårt for elven er mindre enn 20 minutters kjøring fra basen vår!

Hvis du er interessert i en guidet raftingtur med barn og ungdomsgruppen din, er det bare å kontakte oss via kontaktskjemaet nedenfor.