Gå tilbake opp

Forbedring av ferdigheter med Whitewater Masters

MELLOMKURS I KAJAKK - NIVÅ 3

Har du lært deg det grunnleggende om padling i hvitvann og er klar for neste utfordring? Intermediate Kayak Course er for padlere som begynner å få greie på hvitt vann.

For å få mest mulig ut av dette kurset bør du være komfortabel på grad 2 og ha noe erfaring med grad 3. Minimum ti dagers padling i ulike elver er ideelt. Å ha en pålitelig rolle er ikke avgjørende på dette kurset, men det vil selvfølgelig hjelpe, men vi vil være i stand til å hjelpe deg med rollen din i løpet av helgen. Så hvis du vil ha to dager med mange muligheter til å padle grad 3 og er opptatt av å utvikle deg i det miljøet, så er dette kurset for deg.

KURSETS MÅL

Dette kurset vil gi padleren rikelig med erfaring med padling i en rekke elver av grad 3. Vi kan også se på padling i vanskeligere elver hvis forholdene er passende og gruppen er klar for det. I tillegg til dette vil vi fokusere på strategier for elveløping, sikkerhet og redning i elv, i tillegg til å utvikle din personlige padling i middels store elver.

MELLOMKURS ELVEKAJAKKPADLING

I tillegg til dette vil de to dagene fokusere på strategier for trygg elveløping, sikkerhet og redning i hvitvann, samt utvikling av dine personlige padleferdigheter for hvitvann. Det finnes ingen bedre måte å forbedre padlingen din på og bli tryggere på å padle i villvann på enn å få solide ferdigheter i kajakkpadling fra våre topptrenere. Kurset begynner med en gjennomgang av ferdighetene på vann i bevegelse, og deretter konsentrerer vi oss om ferdighetene i hvitvann.

ELVEKAJAKK KLASSE II-06 (1)

FØR DU DELTAR PÅ ET MELLOMLIGGENDE KAJAKKURS BØR DU:

- Ha fullført et nybegynnerkurs eller være trygg på grad 2-vann.
- Har padlet på grad 3-vann et antall ganger i løpet av det siste året.
- Være i stand til å utføre break-ins og break-outs, fange små virvler og ferry glide på grad 3-vann.
- Kunne rulle konsekvent og trygt på grad 2-vann.
- Kunne redde seg selv på en trygg måte i grad 3-vann.

Det finnes ingen bedre måte å forbedre padlingen din på og bli trygg på å padle i hvitt vann enn å få solide ferdigheter i kajakkpadling fra våre topptrenere.

Kurset begynner med en gjennomgang av ferdighetene, og deretter konsentrerer vi oss om ferdigheter i grad 3-vann.

ELVEKAJAKK KLASSE II-04

FERDIGHETER Å LÆRE

  • Front- og sidesurfing, 360'er og boofing.
  • Spesifikke bevegelser og slagkombinasjoner.
  • Opprettholde generell bevissthet.
  • Omvendte ferger
  • Fine ferdigheter i å lese vannet Grad 3 padling
  • Rulle på begge sider og håndruller
  • Eventyrnivå: HØY.

VÅRT KAJAKK KURSPROGRAM EVOLUSJON:

INTRO WHITEWATER KAJAKK - Nivå 1

WHITEWATER KAYAK - Nybegynnerkurs - Nivå 2

 

ELVEKAJAKK KLASSE II-05

KAJAKK FOR HVITVANNSKAJAKK NIVÅ 3 - KURSINNHOLD

Du vil vanligvis være i en gruppe på maks fire personer med én instruktør. Når du møter instruktøren din den første morgenen, får du mulighet til å diskutere erfaringer og ambisjoner, og sammen med værmeldingen og vannstanden kan vi planlegge ukens aktiviteter sammen med deg.

Første dag hjelper vi dere med å finne frem båter og padleutstyr som dere trenger å leie av oss, og deretter drar vi til en lokal elv. Der får du en god oppvarmingsdag i klasse 2/3, og vi introduserer deg for noen temaer innen coaching og trygg elveløping.

Resten av kurset padler vi i de elvene som gir oss det beste vannet og som har en passende grad for gruppens behov. Dette vil inkludere mange elver med grad 3 og kan inkludere vanskeligere partier hvis det er hensiktsmessig. Følgende elver kan bli padlet i løpet av uken:

På disse elvene vil vi kunne bruke tid på å veilede og utvikle din personlige padling, og det kan også være mulighet for videoveiledning. I tillegg vil vi se på hvordan du kan utvikle dine ferdigheter i elveløp, slik at du kan forlate kurset med en følelse av å kunne padle trygt i en elv av samme kvalitet sammen med venner.

Som en del av dette er sikkerhet og redning i hvitt vann viktig, og det vil være en mulighet til å se på en rekke aspekter av dette i løpet av de to dagene, alt etter behov.

I tillegg til dette vil du dra nytte av instruktørens store kunnskap om andre padleområder rundt om i Norge, og sannsynligvis også i resten av verden. Historier vil bli fortalt, og forhåpentligvis vil du forlate kurset inspirert og med kunnskap som gjør at du trygt kan ta med deg padlingen til andre deler av Norge og andre steder.