Gå tilbake opp

Spennende raftingopplevelser for BACHELLOR PARTY GROUPs

På jakt etter et uforglemmelig utdrikningslag? Dykk ned i spenningen med vår eksklusive kombinasjonspakke hos Outdoor Norway!

Se for deg dette: en spennende raftingopplevelse i Raundalselva kombinert med hjertebankende terrengsykling - den perfekte blandingen for en episk feiring!

Kontakt oss for å skreddersy det ultimate utdrikningslag-eventyret som vil få alle til å snakke om det!

Rafting og terrengsykling

Legg ut på det ultimate ungkarseventyret!

Dykk ned i den hjertebankende spenningen ved rafting og terrengsykling i én og samme ekstraordinære opplevelse! På denne raftingturen erobrer dere spennende stryk i en av verdens mest naturskjønne omgivelser.

Under veiledning av våre sertifiserte internasjonale River Rafting-guider navigerer dere gjennom fantastiske grad III-stryk. Sikkerheten er vår prioritet, og våre erfarne guider, som er valgt ut på grunn av sin ekspertise, vil gi deg grundige instruksjoner på land og i vannet, slik at du får en trygg og spennende reise.

Kombiner adrenalinkicket fra rafting med spenningen fra terrengsykling - den ultimate utdrikningsopplevelsen! Utforsk de skjulte singletracks rundt Voss for en perfekt sykkeldag omgitt av vestlandsdalene i Norge.

Sikkerhet, spenning og uforglemmelige øyeblikk - alt i én og samme pakke!

Fjell til fjord med Outdoor Norway-33 (1)

utdrikningslag grupper forespørsel

Avslutt utdrikningslaget med et uforglemmelig eventyr!
Dykk ned i spenningen med rafting og terrengsykling, og skap minner for livet.

Hvorfor velge vårt utdrikningslag-eventyr?
Sikkerheten kommer først, sertifiserte guider og den perfekte blandingen av spenning og avslapping. Tilpass dagen for en feiring som ingen andre!

Klar til å gjøre utdrikningslaget ditt legendarisk? Forhør deg nå for et uforglemmelig eventyr!