fbpx
Hopp til innhold

Om oss

VÅRT SELSKAP. VÅRE VERDIER. DIN FRIHET.

"Er du klar til å gjøre en forskjell og reise bærekraftig? Vi implementerer nye tiltak som ikke bare forbedrer våre egne liv og hjem, men som også er til fordel for planeten og reisebransjen som helhet. Bli med oss ​​på en reise mot en grønnere fremtid, hvor vi alle kan nyte fantastiske destinasjoner uten å ofre miljøet. La oss sammen bane vei for en lysere, mer bærekraftig morgendag."

mountain bike den store traversen

Vår misjon

Til syvende og sist er oppdraget vårt å skape uforglemmelige utendørseventyr som lar gjestene våre føle seg styrket, inspirert og koblet til den naturlige verden rundt dem.

VÅR VISJON

Vår visjon er å fremme en forståelse for naturen gjennom utendørs opplevelser og bringe glede til gjester i alle aldre når de lærer nye ferdigheter og nyter fryktinngytende Norge.

VÅR FORPLIKTELSE

Vi er forpliktet til å tilby laveffekt, pedagogiske og miljøvennlige utendørsopplevelser som skaper uforglemmelige minner for våre gjester. Vi streber etter å gi tilbake til lokalsamfunnet og praksis som beskytter og bevarer det naturlige miljøet for fremtidige generasjoner."

FOKUS

Vårt fokus på sikkerhet, utdanning og miljøforvaltning sikrer at våre kunder får best mulig opplevelse samtidig som vi minimerer vår påvirkning på miljøet.

ØKOVENLIG

Vi inviterer deg til å legge ut på et bærekraftig eventyr i Norge. Turene våre er designet for minst mulig påvirkning på jorden, og vår operative base er på en strategisk plassering for enkel tilgang til utendørs og ligger 100 meter fra tog- og busstasjonen på Voss.

INVESTERER I BÆREKRAFT

Vi investerer i bærekraftig reiselivspraksis for å beskytte biologisk mangfold og kulturarv i Norge, samtidig som vi tilbyr alternativer for grønnere turisme.

Miljøsertifisert

STANDARDEN

Selskapet er sertifisert medlem av Miljøfyrtån i Norge. Vi evaluerer alltid aktivt driften vår for å ha et så lite fotavtrykk som mulig når vi nyter utendørs.

MILJØFYRTÅN

Miljøfyrtån er en internasjonal økosertifisering for miljøprestasjon med fokus på å øke bevisstheten om bærekraftige reiselivsmetoder, og redusere forbruket av ressurser og energi på reise.

her direkte kobling til videoen

Sommer 2021

20% avslag

Bare den 7. JULI.

Bruk kampanjekode: Summer2021