Go Back Up

06.jun.2024 08:59:05 voss norway Summer Utendørs Guider Teambygging Bedrift

2024: Laget har ankommet!

Vi forbereder oss på den beste sesongen noensinne i Outdoor Norway, når vi ønsker nye og gamle guider i verdensklasse velkommen til vår hjemmebase på Voss.

Written by: Sourabh

Denne tiden av året markerer et spennende kapittel for Outdoor Norway når vi ønsker våre nye og gamle guider velkommen tilbake til Voss. Vårt dyktige team av profesjonelle guider, som kommer fra ulike verdenshjørner, tar med seg sin ekspertise og lidenskap for rafting, kajakkpadling, SUP og terrengsykling for å løfte din tid på Voss og skape minner for livet. Vår årlige treningsuke er over, og vi er klare til å ta fatt på nok en episk sommersesong!

En global samling av profesjonelle eventyrere

Opplæringsuken handler ikke bare om å gjøre guidene våre kjent med lokalt terreng og lokale prosedyrer; det er også en feiring av det rike mangfoldet og det høye nivået av ferdigheter som disse guidene besitter. Fra de rasende elvene på New Zealand, de enorme fjellstiene i de amerikanske Rocky Mountains og lokal rafting i Voss- teammedlemmene våre har finpusset ferdighetene sine på noen av verdens mest anerkjente opplevelsesdestinasjoner. Deres ulike bakgrunner sikrer en unik blanding av teknikker og historier som beriker gjestenes opplevelser, samtidig som de samarbeider for å opprettholde den høyeste sikkerhetsstandarden over hele verden.

Opplæring og integrering

Uken starter med en orienteringsøkt, der guidene blir introdusert for etoset og verdiene som ligger til grunn for selskapet vårt. Deretter følger en detaljert orientering om sikkerhetsprosedyrer, standarder for kundeservice og miljøforvaltning.

Praktiske treningsøkter utgjør kjernen i uken. De nye guidene våre skal ferdes på de samme elvene, stiene og vannveiene som gjestene våre skal utforske, slik at de er godt forberedt på å lede trygge og spennende eventyr basert på lokalkunnskap. Våre faste guider, hvorav mange kommer fra Norge, gir deg innsikt i det unike landskapet og kulturen som vi videreformidler til deg, våre fantastiske gjester, slik at du får mest mulig ut av reisen din. Enten du skal padle havkajakk i Nærøyfjorden eller sykle terrengsykkel i Voss (kanskje begge deler!), har våre ekspertguider det du trenger.

Se fremover

Nå som vi gjør oss klare for den kommende sesongen, lover energien og entusiasmen til våre globale guider å gjøre den til en av de beste hittil. Deres internasjonale erfaring og engasjement for friluftsliv er helt i tråd med vårt mål om å tilby uforglemmelige opplevelser som gir deg en følelse av å være styrket, inspirert og knyttet til naturen rundt oss. Kom og se selv!

Er du klar til å møte våre utrolige guider og dra ut på ditt neste eventyr? Bestill en tur i dag!

 • IMG_6509
  Guides (Andreas & Casey) tandem kayaking.
 • Nærøyfjorden
  Teamwork makes the dream work!
 • Gear_Up_Nærøyfjorden
  Gearing up for sea kayaking.
 • SUP
  Guides dropping into a River SUP session.
 • MTB
  River Guide, Andreas, cruising down a MTB trail.
 • MTB_River
  Team MTB lunch break by the river.
Sourabh