Gå tilbake opp

GDPR og prispolitikk

For Outdoor Norway AS

Om bruk av informasjonskapsler:

Outdoor Norges nettsted bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler hovedsakelig for å forbedre og analysere din opplevelse på våre nettsider og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer din rett til personvern, kan du velge å ikke tillate noen typer informasjonskapsler. Klikk på de ulike kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene dine. Hvis du blokkerer noen typer informasjonskapsler, kan det påvirke opplevelsen din på nettstedet negativt og begrense tjenestene vi kan tilby.

Nødvendige informasjonskapsler:

Nødvendige: Dentekniske lagringen eller tilgangen er strengt nødvendig for det legitime formålet å muliggjøre bruk av en spesifikk tjeneste som abonnenten eller brukeren eksplisitt har bedt om, eller for det eneste formålet å overføre en kommunikasjon via et elektronisk kommunikasjonsnettverk. Les mer om nødvendige informasjonskapsler.

Valgfrie informasjonskapsler:

Statistikk: Disse informasjonskapslene hjelper oss med å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet. Vi kan bruke et sett med informasjonskapsler for å samle inn informasjon og rapportere statistikk om bruk av nettstedet. I tillegg til å rapportere statistikk om bruk av nettstedet, kan innsamlede data også brukes, sammen med noen av de beskrevne informasjonskapslene for annonsering, for å vise mer relevante annonser på nettet og for å måle interaksjon med annonsene vi viser. Les mer om analyseinformasjonskapsler.

Markedsføring: Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre annonsene våre mer engasjerende og verdifulle for besøkende på nettstedet. Noen vanlige bruksområder for informasjonskapsler er å velge annonser basert på hva som er relevant for en bruker, å forbedre rapporteringen om resultatene av annonsekampanjer og å unngå å vise annonser som brukeren allerede har sett. Finn ut mer om informasjonskapsler for annonser.

Funksjonalitet: Vi bruker et sett med informasjonskapsler som er valgfrie for at nettstedet skal fungere. De settes vanligvis bare som svar på informasjon som oppgis til nettstedet for å tilpasse og optimalisere opplevelsen din, samt huske chat-historikken din. Les mer om funksjonalitetskapsler.