fbpx
Hopp til innhold

Terrengsykkeltur i Norge

Mountain Bike Turné i Norge

Hvis du er ute etter et eventyr, bør terrengsykling i Norge legges til reiselisten din!
Norge har sikkert alle ingrediensene for en fantastisk og inspirerende mountain bike erfaring.

Uforglemmelig fjellsykling i Norge

 

Vi vil at du skal få en følelse av hvordan turen til fjordene i Norge kan se ut.
Deler noen bilder og beskrivelser med deg. I det øyeblikket du lander i den sjarmerende kystbyen Bergen, vil du føle lokalbefolkningenes varme velkomst mens du utforsker byens unike historie, variert arkitektur og deilig mat. Selv om det å spise på restauranter i Norge ikke er på den billige siden, er det verdt å velge lokale restauranter!

Gå ned til den indre havnen og opplev det pulserende fiskemarkedet før du går gjennom bygningene i Bryggen, et UNESCOs verdensarvsted som illustrerer den arkitektoniske stilen tilbake til 14-tallet.

Bergen havn og bryggen
Bergen havn
Bergen bryggen
Gå gjennom Bryggen.

Etter å ha inntatt denne unike skandinaviske byen, er det på tide å gå på stiene og oppdage hva Norge gjør best:  Utendørs og mot Voss!

Terrengsykling i Norge som en flott utendørsopplevelse!

Den norske livsstilen er bygget rundt å utforske utendørs. Du er aldri for langt fra turstier, ski og mer nylig toppmoderne singletrack mountain bike stier. Fra dype kystfjorder til snødekte fjell, å komme seg rundt på togrepsdekk er en av de beste måtene å oppleve Norge på. Derfor setter vi sammen et 7-dagers eventyrfylt reiserute som ikke bare viser fantastisk singletrack, men også padling og kulinariske opplevelser. En av best mountain bike tur i Norge , flott for de som elsker en ferie på sykkel.

Det er ikke ofte du finner den perfekte blandingen av ærefrykt inspirerende naturlandskap, unik kultur, appetittvekkende mat og singletrack-stier alt samlet på ett sted.

mtb i voss fjell norge
Man føler seg fort liten omgitt av storslått norsk villmark

En 45-minutters kjøretur fra Bergen får du din første smak av norsk terrengsykling.
Like utenfor den lille fjellbyen Voss finner du Lønahorgi - landskapet er perfekt for en freeride -fjelltur.

Mountain Bike i Norge
MTB enduro

Det er rundt Voss, like ved Bergen har en rekke forskjellige stier å tilby. Alt fra høyfjellsterreng, til stier hvor du kan vise deg frem eller lære nye triks eller skogsstier stenge en elv.

Vi kombinerte de beste turene for deg, slik at du kan glede deg over forskjellige stier på din norske mountain bike eventyr!

Flott utsikt er garantert. når du sykler terrengsykkel i Norge! En utsikt over dalen med snødekte fjell, også se til sensommeren, er en flott opplevelse i seg selv. Og sikkert inviterer til en liten pause mens du er på tur!

møte med sauer på MTB -løypene i Norge
dowhill terrengsykling

Kanskje du er heldig og møter noen "lokalbefolkningen" mens du er på tur. Sau er vanligvis ute i den åpne naturen hele sommeren før de brer seg inn til gårdene i høst igjen. Men ikke bekymre deg, de er vennlige og kommer ikke i veien når du liker MTB -løypa nedoverbakke!

mountain bike den store traversen

Bare terrengsykling?

Langt ifra!
Norge og spesielt regionen rundt Bergen og inn i Vossdalen har enda mer å tilby! Når beina er slitne fra alle oppturer og nedoverbakker, vil du ha mange andre aktiviteter å velge mellom.

I likhet med kajakkpadling i Fjordene eller en avslappende kanotur på naturskjønne elver i en kløft. Disse turene er en del av ditt ukes lange eventyr hos oss.

folk kajakkpadling på fjorden
gavekort

Eventyr TUR OVERSIKT

  • 6 overnattinger på historiske, lokalt eide boutiquehoteller
  • 7 frokoster, 6 lunsjer, 4 middager totalt og 1 tradisjonell norsk middag
  • Lokale, høyt erfarne og dyktige guider
  • Guidet kajakkpadling i Sognefjord; Norge lengste og dypeste fjord
  • River Canoe /Rafting Tour
  • Fjordferjetur til den sjarmerende byen Bergen
  • All transport i landet under reisen, inkludert henting / avreise fra flyplassen
  • Sti snacks, bryggerier etter turen og en lokal bryggeritur
  • Den minste klienten som veileder forholdet i bransjen (5: 1), slik at du kan ri i ditt foretrukne tempo

Hvis du ikke ønsker å transportere verden rundt med sykkelen din, har vi et utvalg av full fjæring mountain bike utleie som du kan legge til på turpakken din og reise lettere. 

Klar for terrengsykling I NORGE?

Sjekk turen eller send oss ​​en forespørsel via info@outdoornorway.com

Mountain Bike Turné i Norge