fbpx
Hopp til innhold

Skiferie i Norge

Bli med på vår fantastiske skiferie i Norge. Kvalitet stoppet turer i og rundt Voss Norge. Urørt natur og flott natur.

vintersolnedgang på skiområdet

Hvordan pakke for en vinterferie til Norge

Vinter i Norge er ikke for de svake!

Med unntak av mennesker som bor i Canada eller Island og er vant til en vinterferie; Norske vintre, spesielt i nord, gir regn og vind samt uunngåelig snøfall og føles derfor ganske kalde for de som ikke er vant til det.
Dette betyr at besøkende ikke bare bør ta med snøvennlige klær, men å ha vind og vanntetting er å foretrekke også, slik at du virkelig kan glede deg over å være utendørs. 

Les mer »Hvordan pakke for en vinterferie til Norge
flere dager winter tours

Kulturell nedsenking og skiturer

Mens du er på skieventyr i Norge, åpner øynene seg godt mens de ser på de omkringliggende snødekte norske fjellene. Spenningen din vokser etter hvert som tankene dine fylles med fantasier om perfekte pulverforhold, bratte linjer og vakre bakkestier.

Men mens flere dager med a Norge skieventyr kan være alt du noen gang har drømt om, det hemmelige krydderet du ennå ikke har smakt, det som gjør utrolige opplevelser til magiske, er ingen ringere enn kulturell fordypning.

Les mer »Kulturell nedsenking og skiturer
video

Hvordan forberede deg på vinterskiopplevelser i Norge

Ski Adventures i Norge er fortsatt en skjult bakterie!

Som en av de mest elskede destinasjonene for seriøse skiløpere og naturentusiaster, er Norges beste kvalitet de uforstyrrede, relativt ukommercialiserte bakkene. Du finner fortsatt urørt natur her! Det er derfor, hvis du ikke har vært det, burde Norge være det første stoppet på skiløperens bøtteliste.

Les mer »Hvordan forberede deg på vinterskiopplevelser i Norge
backcountry ski Norge 5 845x684 1 1

Hvordan få mest mulig ut av din skitur i Norge

For de som ønsker å ta i seg skjønnheten i den naturlige verden, oppleve en unik kultur eller ta et spennende eventyr, din neste ferie kan være godt brukt, nyt en skitur med Outdoor Norway. Skiturer er godt kjent på steder som Frankrike og Østerrike, men mindre besøkte Norge har utrolige fjell og fjorder, inkludert utallige sjarmerende og koselige lokale landsbyer å stoppe på underveis.

Les mer »Hvordan få mest mulig ut av din skitur i Norge