fbpx
Hopp til innhold

Reis til Norge

Reise til Norge, oppdateringer og nyheter om reisen din. Bloggoppdateringer om reiser til Norge, begrensninger og muligheter.

Reis til Norge sommeren 2021

Oppdatert reiseråd til Norge fra 5. juli 2021

Alle reisende fra grønne land kan reise fritt til Norge uten karantene. Reisende som bruker EUs koronasertifikat, kan også reise fritt til landet uten karantene. Likevel er det mange som fortsatt ikke kan reise til Norge. Her finner du oppdaterte regler.

folk kajakk i solen i norge

4 grunner til at eventyrreiser er en god idé

Det er ingen tvil om at forskjellige typer eventyrreiser eksisterer fordi ikke alle mennesker liker å oppleve nye steder og kulturer på samme måte. En foodie kan elske endeløse turer til de forskjellige kulinariske godbitene på et nytt sted, mens en historieentusiast vil besøke alle museene og kulturminner i området.

Les mer »4 grunner til at eventyrreiser er en god idé
flere dager winter tours

Kulturell nedsenking og skiturer

Mens du er på skieventyr i Norge, åpner øynene seg godt mens de ser på de omkringliggende snødekte norske fjellene. Spenningen din vokser etter hvert som tankene dine fylles med fantasier om perfekte pulverforhold, bratte linjer og vakre bakkestier.

Men mens flere dager med a Norge skieventyr kan være alt du noen gang har drømt om, det hemmelige krydderet du ennå ikke har smakt, det som gjør utrolige opplevelser til magiske, er ingen ringere enn kulturell fordypning.

Les mer »Kulturell nedsenking og skiturer