Hvordan forberede deg på vinterskiopplevelser i Norge

video

Som en av de mest elskede destinasjonene for seriøse skiløpere og naturentusiaster, er Norges beste kvalitet de uforstyrrede, relativt ukommersielle bakkene. Derfor, hvis du ikke har vært, bør Norge være det første stoppet på skiløperlisten din.

Heldig for deg, vi tilbyr forskjellige typer skiopplevelser i Norge, som en ni dagers skitur or endags turer til landsbygda i nærheten av Voss. Uansett om du er en amatør eller en profesjonell skiløper, er det alltid flott å være forberedt!

Her er hva du trenger å vite om å gjøre deg klar for skiopplevelsen din i Voss, Norge hos oss.

Spør hva som er inkludert direkte

Ikke anta at noe er inkludert i pakken - spør alltid. Det er best å stille spesifikke spørsmål om eventyret du har bestilt, siden forskjellige turer kan ha forskjellige pakkeopplysninger.

For eksempel inkluderer dagsturer vanligvis ikke måltider. Imidlertid tilbyr vi frokost og noen middager på skituren. På andre netter og til lunsj må du kanskje kjøpe dine egne måltider. Dette vil hjelpe deg med å planlegge utgiftene dine bedre.

Pakke nødutstyr

Det er noen essensielle nødsituasjoner du skal aldri være uten. Selv om de fleste skisteder vanligvis vil ha et førstehjelpsutstyr, kan det hende du fremdeles trenger medisiner hver dag, eller ting som tamponger.

Det gjør heller ikke vondt å pakke noen bandasjer, smertestillende midler eller sår muskelavlastningskrem. Med disse små tilleggene til artiklene dine kan du være forberedt på omtrent hva som helst.

Forsikre deg om at utstyret ditt er komplett

Utstyr og kleskostnader er vanligvis ikke inkludert i turene, selv om du enkelt kan leie ut utstyr mot en ekstra avgift. Dette betyr imidlertid at du må være veldig sikker på at du bærer alt du trenger.

Grunnleggende krav til gir er:

  • Ski og bindinger (alpintur, Telemark eller delt brett)
  • Klatring av skinn
  • Skistøvler, stolper og hjelm
  • Skalljakke med hette, vanntett og vindtett
  • Skallbukser eller smekker, Gore-Tex anbefales for ventilasjon
  • Dun- eller syntetisk jakke
  • Mellomlags genser eller vest
  • Grunnlag, ull er best
  • Hansker, lue, sokker, solbriller og beskyttelsesbriller

Tren riktig - eller velg en nybegynnertur

Mens de fleste skisteder har løyper for både nybegynnere og erfarne skiløpere, er det alltid best å få litt øvelse på forhånd. Du kan også velge en mer passende tur. For eksempel, hvis du planlegger å gå på en skitur, kan du velge å delta på nybegynnerens backcountry-tur for å få ski på først!

En gruppe skiløpere som kjører nedover en skråning under skieventyret sitt i Norge.

Finn ut planen din i forkant av tiden

Teamet vårt kl Outdoor Norway sørger vanligvis for å imøtekomme spesielle ønsker. For eksempel, hvis du deltar på dagsturen vår, men vil bo i Norge alpinanlegg over natten kan vi hjelpe deg med å finne ut av det. Du må imidlertid gi oss beskjed på forhånd hva planen din er.

Vår jobb er å skaffe deg eventyret du drømmer om, og det er akkurat det vi prøver å oppnå med ski-eventyrene våre. Vår fotturer og mountain bike løypeturer prøv å oppnå det samme. Bestill en av våre mange Friluftsliv for å få full Outdoor Norway gjestfri opplevelse av Ski på Voss.