fbpx
Hopp til innhold

Eventyrets gave

gavekort header blogg outdoor norway

En perfekt julegave? Gi den Eventyrgave.

'Dette er sesongen for å gi det som betyr mest: tid brukt på et unikt eventyr! Det er så lett å bli fanget i det materialistiske synet på høytiden, så i år, knekk formen. Fra det øyeblikket jeg kan huske har familien min tilbrakt høytiden sammen, og verdsatt gaver av tid og kjærlighet mer enn noe annet. Hvert år, spesielt, gir vi hverandre et "gavekort" for et eventyr. Fra å vandre en ny topp til å besøke et nytt sted til å knekke koden til et mystisk sted, er gavene våre fulle av utfordringer og blir igjen fantastiske minner. ”


Her er seks grunner til at du bør innlemme Eventyrgave inn i din handleliste:

  1. MINNENE ER PRISLØS

Du kan ikke sette en verdi på en opplevelse. Det går utover hva den økonomiske verdien ble brukt.

  1. MOTTAKEREN HUSKER ALLTID GAVEN OG GIVEREN

Eventyr deles bedre. Du gir gaven av en opplevelse som vil bli minneverdig.

Å dele utallige minner sammen som er mye bedre enn en fysisk gave, som ville ha mistet sin nyhet over tid.

eventyrgave
  1. DET VIL VARE

Elektronikk: Du kjøper den, og innen seks måneder er den utdatert, og en bedre modell er tilgjengelig. Ved å gi den eventyrgave og tid tilbrakt sammen, men du velger noe som aldri vil gå ut av stilen. 

Tenk på et øyeblikk du likte helt med venner eller familie. Hva er din favorittdel med det minnet? Hvorfor gjorde det et varig inntrykk? Å gi “tid” er et konkret uttrykk for kjærlighet som folk kan måle

 

4.DET ER VIKTIG FOR DIN HELSE OG DIN FAMILIE 

Noen av mine mest favorittminner innebærer eventyr med familien min, fra å vandre i jungelen til å bade på elven på landsbygda. Selv om jeg ikke kan fortelle deg hvilken materiell gave jeg fikk til 12-årsdagen min, kan jeg fortelle deg de fineste detaljene om den første elven rafting turen foreldrene tok oss med på til søsteren min 12-årsdag.

Forskning har bevist at felles erfaringer, spesielt de som involverer naturen, fremmer sunn psykologisk utvikling hos barn og ungdom. Ungdom som tilbringer store mengder tid med familien har en sterkere følelse av identitet, høyere akademisk suksess og lavere voldsrate, for bare å nevne noen oppturer. 


kurs
River Sup Outdoor Norway 10
  1. LÆR EN NY FERDIGHET

Hvis du har en eventyrer i livet ditt som er spent på å prøve noe nytt eller klar til å ta aktivitetene sine til neste nivå, kan du vurdere å gi dem et kurs som de som tilbys gjennom Outdoor Norway Eventyrskole. Fantastiske baner inkluderer elvekajakk, terrengsykling, backcountry, elv SUP-padling og så mye mer. 

Ekstra bonus: Ta det med deg, slik at du kan oppleve eventyr sammen!

  1. DET SLUTTER IKKE I LAGRINGSENHETEN, DONASJONSBAKEN, ELLER MULIGHETEN 

Et eventyr kan aldri kastes, doneres eller lagres. Det er miljø-, budsjett- og åndevennlig.


Outdoor Norway ha den perfekte gave til dine kjære klikk her for mer informasjon om GAVEN AV EVENTYR. Den enkle innkjøpsprosessen for å presentere noen andre.

Send meg en e-post på franco [at] outdoornorway.com hvis du vil dele andre grunner til gave av eventyr 🙂

Marcio Franco
Sjefdirektør for gode tider