fbpx
Hopp til innhold

CoviD -19 Oppdateringer

CoviD-19 Oppdateringer

Covid-19 Oppdateringer angående din reise

Covid-19 Oppdateringer angående din reise

Siste oppdatering 15. februar 2023

Takk for besøket Outdoor Norway!
Vi er klare til å skape uforglemmelige opplevelser for deg, din familie og venner, enten det er på stier, i elver og fjorder eller over fjellet.

Gode ​​nyheter! Norge har åpnet grensene innen 03. februar 2023. Da kan reisende fra ALLE LAND nå reise til Norge, uavhengig av smitte i landet de kommer fra, og uansett om du er vaksinert eller ikke kan du reise inn i Norge.

Vi vil fortsette å overvåke Covid-situasjonen gjennom dette året og vil dele oppdateringer med jevne mellomrom på denne siden.

FLEXY KANSELLERINGSPOLITIK

For å minimere stress og angst knyttet til usikkerheten rundt Covid-19, har vi tatt i bruk en ny midlertidig "flexi-avbestillingsregler”For de som befinner seg utenfor og inne i Norge. Hvis du trenger å avbryte reisen på grunn av Covid, kan du velge mellom:

  • Gratis datoendringer;
  • Kontokreditt;
  • Eller en avbestilling.

tilfelle fullstendig kansellering av en halvdagstur, heldagstur eller leie booket for 2023-sesongen, vil følgende prosent av arrangementskostnadene bli belastet kontraktsparten:

  •  full refusjon forum avbestillinger gjort opptil 4 dager før dagen for turen.
  • 25 timer opptil 3 dager før aktiviteten: 30%
  • 24 timer eller mindre før aktiviteten: 100%

ALTERASJONER eller KANSELLERINGER må varsles via e-post med bestillingsnummeret til kundesupporten vår på: info (at) outdoornorway.com

Til flerdagsturer booket for sesongen 2023 og 2024, vil vi tilby:

  • a full refusjon for avbestillinger gjort opptil 15 dager før dagen for turen i tilfelle a plutselig grenselukking(ingen forhåndsutgitt advarsel eller uttalelse fra den norske regjeringen), vil vi tilby full refusjon uten spørsmål, eller et ombookingsalternativ uten gebyr.

Vårt mål er å fortsette å tilby fantastiske opplevelser til gjestene våre samtidig som vi holder oss alle trygge. Hvis du har ytterligere spørsmål om hvordan våre operasjonelle prosedyrer har endret seg angående Covid-19-regelverket, vennligst skriv oss på info@outdoornorway.com. For å se gjennom våre standard avbestillingsregler, se her..

TILLEGGSINFORMASJON

Norge, med en ganske lav befolkningstetthet og strenge samfunnsregler, gjenopprettet godt fra de første innledende utbruddene av Covid. Derimot, for å holde Norges samfunn trygge, har regjeringen nå tillatt alle utlendinger å komme inn i Norge, noe som betyr at du trygt kan planlegge din reise til Norge, for fritidsformål eller på annen måte.

De Outdoor Norway Team

Covidien-19

Sommer 2021

20% avslag

Bare den 7. JULI.

Bruk kampanjekode: Summer2021