fbpx
Hopp til innhold

KajAKk kurs og MTB kurs

Fantastisk OMRÅDE FOR Å LÆRE NYE FERDIGHETER

Våre elve- og MTB KURSER

kurs

Dette kurset er for deg som ønsker å lære å padle elvekajakk i et morsomt og inkluderende miljø sammen med våre sertifiserte trenere.
Dette er et nybegynnerkurs.

 

Å få solide kajakkferdigheter fra våre topptrenere, er det ingen bedre måte å forbedre padlingen og være trygg på. Padlere bør ha litt grunnleggende hvitevannserfaring i klasse 2.

Har du mestret det grunnleggende når det kommer til elvepadling og er klar for neste utfordring? Dette kurset er for padleren som begynner å bli trygg i elv og stryk.

Her får du mestringsfølelse på sykkelen sammen med andre jenter som også vil lære noe nytt eller forbedre sykkelferdigheter. Morro, spennning og andre som vil det samme som deg, gir et miljø hvor det er gøy å utfordre seg selv!

Vår effektive og strukturerte tilnærming har vist seg å gi raske resultater! Det er et morsomt og vennlig miljø å trene deg til terrengsykling. Forbedre din mountain bike teknikk med sertifiserte fagpersoner.

KURS I FRILUFTSAKTIVITETER

Lær noe nytt med det mest kunnskapsrike teamet på Voss!

Med over tre tiårs erfaring i det fri kan vi forsikre deg om at dette ikke er en hobby for oss, det er vår livsstil å lage eventyr på elva, i fjellene eller ved sjøen.

Vi ser frem til å dele kunnskapen vår med deg.

Spill av video
RIVER KAYAK KURS 15
Utvalgt kurs

På dette kurset vil du lære å håndtere en kajakk. Dette kurset er et nybegynnerkurs. Ingen tidligere erfaring nødvendig.

Elvestryk 69%
få tillit 86%
lære nye ferdigheter 95%
OUTDOOR NORWAY COVID-19 REFUND GUARANTEE

Refusjonsgaranti

Hvis reisen din blir kansellert på grunn av COVID, velger du gratis mellom datoendringer, kontokreditt eller full refusjon.

FULL FINANSIELL BESKYTTELSE

Pengene dine er trygge! Hver bestilling er fullt sikret og økonomisk beskyttet.

Øk ferdighetene dine. Bli med på et kurs!

Øk dine ferdigheter. Bli med på et kurs!

Sommer 2021

20% avslag

Bare den 7. JULI.

Bruk kampanjekode: Summer2021