fbpx
Hopp til innhold

Familie Rafting i Norge: Et uforglemmelig Whitewater Adventure

Familie rafting i Voss

Ser du etter en spennende og minneverdig utendørsopplevelse for hele familien? Se ikke lenger enn til familien rafting! Whitewater rafting eventyr tilbyr en perfekt blanding av spenning, natur og bindingstid, noe som gjør det til en ideell aktivitet for familier som søker en unik og actionfylt ferie. Utforsk gledene til familien rafting, fordelene, og noen tips for å gjøre familien din rafting tur en å huske!

Familie rafting på Raundalselva er fantastisk!
Familie rafting på Raundalselva

Familiens spenning Rafting

Familie rafting er en spennende aktivitet som innebærer å navigere gjennom elvestryk i en oppblåsbar flåte. Følelsen av eventyr og adrenalinkick som følger med å erobre utfordrende farvann sammen skaper en uforglemmelig opplevelse for alle involverte. Vi vet det perfekte stedet for rafting: Den Raundalselva, hvor de glitrende strykene er et verdenskjent syn å se!

Voss er mekka til rafting!

Familien rafting tur på Raundalselva på Voss er egnet for nybegynnere og familier med små barn, mens vi skal padle gjennom fantastiske, familievennlige stryk av klasse II. Du vil ha muligheten til å padle og jobbe som et team for å navigere nedover elven, men det vil også være mange sjanser til å slappe av og nyte de fantastiske bassengene underveis. Tusenvis av besøkende besøker oss hvert år på Voss for en spennende opplevelse, og det er det også mildere og mer intens rafting erfaringer passer for alle eventyrere!

Hele turen er 3 timer, med omtrent 1.5 time brukt på elven. Vi kjører alle turene våre effektivt, og utstyr og instruksjoner er inkludert i turen. Startpunktet vårt ved elven er mindre enn en 15-minutters kjøretur fra vår base, noe som gjør det praktisk for deg å komme i gang med eventyret ditt. Så, gjør deg klar, padle videre og la familien rafting eventyret begynner.

5 Fordeler fra familien rafting

Familie rafting er den perfekte aktiviteten for å knytte bånd til familien og naturen.
  1. Tilknytning og samhold: Familie rafting er en utmerket måte å bringe hele familien sammen. Den felles spenningen og utfordringene ved å navigere gjennom stryk fremmer en følelse av kameratskap og samhold blant familiemedlemmer.
  2. Utendørs eventyr og naturverdi: I dagens digitale tidsalder, familie rafting tilbyr en forfriskende pause fra skjermer og dingser. Det lar familier fordype seg i naturens skjønnhet, og sette pris på fantastiske landskap og dyreliv langs elvebredden.
  3. Bygger tillit: For barn kan det være en styrkende opplevelse å navigere gjennom tøffe farvann. Det øker selvtilliten deres og oppmuntrer dem til å ta fatt på nye utfordringer med entusiasme.
  4. Kobler fra rutinen: Familie rafting turer gir en sjanse til å koble fra den daglige rutinen og stressfaktorene, slik at alle kan slappe av, slappe av og fokusere på eventyret for hånden.
  5. Læringserfaring: Rafting guider kan gi innsikt i lokal historie, geologi og dyreliv under turen, og gjøre eventyret om til en lærerik reise.

Tips for en trygg og hyggelig familie Rafting Trip

  1. Velg riktig tur: Velg en familievennlig rafting tur som matcher alderen og ferdighetsnivået til alle familiemedlemmer. Deltakere må være minst 5 år for å være med Outdoor Norway'S rafting eventyr. 
  2. Lytt til guidene: Vær oppmerksom på instruksjonene og sikkerhetsretningslinjene gitt av rafting guider. De er eksperter som sørger for din sikkerhet under hele reisen.
  3. Pakk på riktig måte: Bruk passende klær, inkludert hurtigtørkende antrekk, vannsko og redningsvest. Ikke glem solkrem!
  4. Hold deg hydrert og energisk: Rafting kan være fysisk krevende, så ta med vann og snacks for å holde deg energisk gjennom hele turen.
  5. Respekter naturen: Legg ikke igjen spor, og respekter miljøet og dyrelivet under eventyret ditt.

Mer spesifikk informasjon om familien rafting tur kan være funnet i denne artikkelen.

Familie rafting i Norge er en eksepsjonell måte å skape varige minner og styrke familiebånd. Kombinasjonen av utendørs eventyr, teamarbeid og vakker natur i de skinnende strykene gjør det til en ideell aktivitet for familier som søker en pause fra hverdagen. Etter elva rafting, leie noen få mountain bikes å se fjordene ovenfraeller gå SUP-boarding på Vangsvatnet å lage din perfekte familie rafting dag enda bedre. Vi har også en stor samling av andre aktiviteter, så besøk vår nettside for mer informasjon, eller stikk innom Voss Friluftssenter å høre mer!

Visste du dette?

Raundalselva er truet. Elva er en av hovedårsakene til at folk opprinnelig har bosatt seg i området. Til denne dag, folk søker å finne nye steder å bosette seg langs elven bare på grunn av dette naturlige vidunderet. Raundalva er en av hovedgrenene i Vossvassdraget, som er blant de største i Vestland, og spenner over seks kommuner. Selv om det er en svært fremtredende og overordnet del av regionens velferd og hverdag, er det er nå truet. Store selskaper er ute etter å demme opp elven, og frata alle kommuner og byer den velferden og stabiliteten som elven har gitt dem gjennom deres årtusener lange historie. Nå er det viktigere enn noen gang å sette pris på Raundalselva og dens omgivelser, samtidig som man sørger for at regionens skjønnhet er kjent over hele verden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *