fbpx
Hopp til innhold

3 måter å redusere plastavfall mens du reiser

gjenbrukbar glassflaske for reiser

At Outdoor Norway, vi legger mye vekt på økoturisme, grønn praksis og bærekraft. For reisende som er nye i spillet, kan det imidlertid være vanskelig å forestille seg hvordan det ser ut. En viktig måte du kan gjøre dette på er å redusere plastavfall.

Vi bruker så mye plast at det kan være vanskelig å kutte den helt ut. Også mange bedrifter eller spisesteder du kan gå til, kan bruke plast uforsiktig, men du kan ikke alltid gjøre noe med det. Det er imidlertid noen måter du kan lykkes på klipp ut dette ikke-biologisk nedbrytbare materialet som er i din fullstendige kontroll.

Alt som trengs er litt engasjement og planlegging.

Ta med dine egne toalettartikler

Hva er et signaturhotellelement som de fleste fortellinger om å reise romantiserer? De bittesmå sjampoflasker, de søte, små tannkremrørene og alle de andre små flaskene på lager overalt. Imidlertid disse små flasker kan være ekstremt sløsende. Prøv å ta med dine egne toalettsaker til hoteller eller B&B.

Du kan enkelt transportere din egen hårbørste, tannbørste, tannkrem eller lignende. Mens sjampo og balsam kan være vanskeligere å håndtere, har du vurdert å konvertere til barer i stedet? Sjampo- og balsamstenger er et utmerket livsstilsvalg du kan ta for å eliminere avfall fra ditt daglige liv også.

Bare ikke glem å ringe videre eller gi beskjed til hotellpersonalet når du sjekker inn at de skal fjerne alle toalettsaker og andre ekstrapakker, fordi rengjøring vil kaste det når du reiser uansett.

Ta med gjenbrukbare gjenstander som skal brukes

Å ha din egen påfyllbar vannflaske, tupperware-bokser, lommetørklær, sugerør av metall og bestikk kan alle hjelpe deg med å kutte ned på hvor mye plast du bruker under reisen. Spesielt vann er en av de mest kjøpte varene av reisende, og det er derfor en påfyllbar vannflaske kan gjøre en stor forskjell.

Reisende er vanligvis på farten, og det er også smart å bruke metallgjenbrukbare kjøkkenutstyr når du vil stoppe og prøve gatemat når du utforsker.

forurensning på en strand etter turisters besøk

Hopp over plast og Take Away Takeout

Dette er vanlig praksis blant reisende, og det er derfor du må ta tak i det. Ikke få takeaway-alternativet når du reiser! Så mange turister elsker å stikke innom en lokal franchise av et større hurtigmatbutikk for litt komfortmat, men det du ikke skjønner er at dette har en innvirkning på lokalt plastavfall og økonomi.

Slutt å nedlatende internasjonale virksomheter som ikke investerer tilbake i samfunnene som er hjemmehørende i disse områdene. I stedet stopper du på en lokalt drevet kafé hvor du kan spise av egentlig servise eller be gatematleverandøren om å pakke maten i din vaskbare tupperware.

Så nå som du er klar til å gå med en liste over plastfrie vaner, begynn å preppe for å besøke vår voss rafting Norge senter. Med vinterskisesesongen snart, lanserer vi vår Skiturerferie Norge snart, med aktiviteter som elvepadling, elvekajakk, mountain bike turer og mer som kommer tilbake om sommeren.